Про що варто пам'ятати жінкам після 40 років, особливо зараз

Олександр КІва

Олександр КІва

Головний редактор

Усі статті автора...

Про що варто пам'ятати жінкам після 40 років, особливо зараз
Про що варто пам'ятати жінкам після 40 років, особливо зараз

Чому європейські жінки у віці 50-60 років виглядають так, ніби їм 35 - подорожують, зустрічаються з подругами в кав'ярнях, ходять в кіно і на побачення, іскряться бадьорістю?

Читайте такожЖенское здоровье: какие продукты нельзя есть во время критических дней
Це пояснюється іншим сприйняттям менопаузи. Сучасна француженка або німкеня не ставиться до менопаузи як до періоду згасання, втрати чогось. Навпаки, це час свободи, відкритості, інтересу до життя.      

Багато хто обуриться, мовляв, у них медицина на високому рівні! Однак, і у нас з вами є все, щоб зберегти звичну якість життя на довгі роки. Допоможе в цьому здоровий спосіб життя: аеробні навантаження, правильне харчування, режим, фізична і інтелектуальна активність.

«Легко радити! Де ж на це все взяти сили?», - запитаєте ви і матимете рацію. Адже при звичайних побутових і робочих навантаженнях після 40-ка ще з'являються й турботи, пов'язані з наближенням менопаузи. Перепади настрою, безсоння, зміни в зовнішності і інші її провісники, що накопичуються, як сніжний ком.

Це відбувається через те, що поступово в організмі знижується вироблення жіночого гормону естрогену, відбувається колосальна гормональна перебудова. Прожити її спокійно допоможуть вітамінно-мінеральні комплекси Менопейс. Це шлях мудрої жінки до збереження краси, енергії та позбавлення від дратівливих симптомів менопаузи.

Основу комплексів складають

- Магній та вітаміни групи В, що допомагають впоратися зі стресом.

- Збалансований набір вітамінів та мінералів, необхідних для підтримки нормального фізичного стану.

- Фітоестрогені, які сприяють зменшенню припливів, нормалізацій метаболізму та anti-age ефекту.

Комплекси  Менопейс: кому — який?

Менопейс Оріджинал

Вам 45-55 років і ви не маєте яскраво виражених симптомів менопаузи, а якщо і докучають припливи, то їх не більше, ніж 10 на добу? Вам стане в нагоді збалансована формула з 22 активних компонентів Менопейс Оріджинал.

Завдяки вмісту бору в складі комплексу стимулюється вироблення організмом власних естрогенів. Всі компоненти препарату (в тому числі Магній та вітаміни В6) сприяють підтриманню гарного фізичного та психологічного балансу. А 50 мг фітоестрогенів нормалізують гормональний фон. До жінки повертається енергія та врівноваженість, натомість симптоми менопаузи зникають.

Менопейс Плюс

Коли вік сягає за 50, менопауза може перетворитися на суцільний кошмар: велика кількість припливів, пітливість, перепади тиску, депресія — один з ознак цього періоду. В жодному разі не треба проявляти спопеляючий стоїцизм та страждати! Краще зверніть увагу на Менопейс Плюс. Він має 475 мг фітоестрогенів плюс комплекс з вітамінів та мінералів. Стане у нагоді, якщо у вас припливи більше 10 разів на добу, турбує надмірна пітливість, раптово з’явилась зайва вага та глибокі зморшки.

Менопейс Найт

Читайте такожТОП-5 вещей женского гардероба, которые отталкивают мужчин
Гормональні зміни після 40-ка у деяких жінок призводять до серйозних порушеннями сну. Знижується рівень гормону мелатоніну, тому збиваються біоритми, стає важко швидко заснути та міцно спати вночі. Естрогени виробляються вже не в достатній кількості, це призводить до проблем з терморегуляцією (стає то жарко, то холодно, жінка просинається серед ночі і не може заснуть). І все це на фоні порушеного обміну речовин та дефіциту вітамінів групи В та Магнію. Хронічне безсоння краде здоров'я, красу і потребує негайного вирішення!

Тобто, якщо до основних ознак менопаузи додалися серйозні проблемі зі сном, допоможе не снодійне, воно попросту не має направленого на вирішення саме вашої проблеми ефекту. Краще оберіть Менопейс Найт з його трирівневим захистом від безсоння.

Як він працює?

По-перше, у складі Менопейс Найт комплексу присутній триптофан, який допомагає організму виробляти більше серотоніну, що перетворюється в мелатонін, нормалізує циркадні ритми. Екстракт ромашки та хмелю діють заспокійливо та допомагають відновити якісний сон.

По-друге, фітоестрогени у складі комплексу забезпечують гормональний баланс.

А по-третє, Менопейс Найт може похвалитися повним комплексом вітамінів та мінералів для жіночого здоров'я. Магній, вітаміни групи В6 забезпечують психологічний баланс.

Менопауза: увага на кістки

З того моменту, коли організм припиняє виробляти естроген, кальцій швидко вимивається з кісток. Саме тому жінки після 45 років так часто опиняються у кабінеті травматолога. Кальцій має поступати щоденно в обсязі мінімум 800 мг., забезпечити це тільки їжею складно. Компенсувати дефіцит кальцію допомагає “Остеокеа”. 2 таблетки на добу — і збалансований склад кальцію, магнію, цинку, вітаміну Д подбає про міцні зуби та кістки.

Чому саме зараз це вкрай важливо?

В період карантину підвищується рівень стресу, немає можливості для повноцінного фізичного навантаження, прогулянок, радісних зустрічей. Симптоми менопаузи через це тільки підсилюються. І тому за складних часів так важливо підтримати імунну систему вітамінами, а також такими благотворними для нервової системи елементами як магній та вітаміни групи В, що присутні в комплексах Менопейс.

Щаслива, яскрава, сповнена енергії — саме так має виглядати жінка у всі роки: і в 40, і в 50, і в 60. Головне — завчасно надати організму необхідну підтримку.

Реклама. Менопейс. Остеокеа. Не є лікарськими засобами. DM.UA.MEN.20.04.03


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK