Який контент споживати, щоб розслабитися

Алла Лисак

Алла Лисак

Lifestyle-редактор

Усі статті автора...

Який контент споживати, щоб розслабитися
Який контент споживати, щоб розслабитися
freepik.com

Від новинної стрічки в телефоні у вас уже паморочиться в голові? Треба зробити перерву і переключитися на інший контент.

Читайте такожЗвикаєте до війни: добре це чи погано, що робити
Якщо ви відчуваєте інформаційну втому, починайте споживати більш різноманітний контент. Після вторгнення росії багато з нас забули про те, що раніше з задоволенням слухали музику або читали книги. Але повертати собі звички буденного життя вкрай важливо для нормальної роботи психіки. 

І якщо ви поки не готові зануритися у книжки, можна почати з телефону, який ви постійно тримаєте в руках. Але відкрити ще дещо, окрім новин.

1. Тварини. Як відомо, немає в світі людей, яких не можуть розсмішити тварини. Комусь подобаються котики, комусь песики, а хтось взагалі с задоволенням спостерігає за екзотичними тваринами. Обирайте те, що вас відволікає. 

Читайте також3 правила, які врятують вам життя під час артилерійського обстрілу
2. Улюблені серіали та фільми. Пробуйте вмикати, хоча б фоново, навіть якщо ви на 100% впевнені, що не зможете сконцентруватись. Можливо, зможете. Підберіть фільм під настрій. 

3. Корисний контент. У вас в голові точно є багато питань. Що взяти з собой у бомбосховище? Як приготувати гречку в холодній воді? Як отримати допомогу від держави? Так, з цими питаннями ми не надто далеко відійшли від війни, але принаймні ви проведете час корисно, дізнаєтесь потрібну інформацію.

І станете трохи впевненішою людиною. 

Нагадаємо, 


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK