Євген Кошовий розповів, як 38 днів із сім’єю просидів у машинах

Актор і шоумен Євген Кошовий / пресс-служба канала Украина

Актор і шоумен Євген Кошовий пригадав перший день повномасштабної війни та зізнався, чи думав про виїзд за кордон.

Читайте також: Ганна Різатдінова розкрила таємницю особистого життя

Вранці 24 лютого гуморист прокинувся від дзвінка свого колеги Степана Казаніна, який поцікавився, чи чув щось Євген Кошовий. Актор лише пожартував і поклав слухавку. Але в той же час з таким самим питанням його дружині Ксенії зателефонувала Вікторія, жінка Юрія Ткача.

У цей момент спрацьовує ППО, і воно як ляпнуло з боку Борисполя! І все, звичайно, це була паніка. Перші 15 секунд дівчата (дружина і доньки актора, – ред.) почали кричати, – пригадав Кошовий в ефірі програми «Зірковий шлях» каналу «Україна». – Ми зустріли повномасштабне вторгнення на 9-му поверсі якраз з того боку, де воно почалося. 38 днів просиділи в укритті. Дівчата по 2 доби навіть не виходили, бо Серафима дуже боялася. Варя день на 15-ий сказала, що вже не може і хоче поспати у ліжку. Ми просто загнали 3 машини в паркінг. Мами з трьома собаками спали в одній, Варя – в другій, машині наших друзів, а ми з Ксюхою і Серафимою – в третій.

Євген Кошовий з дружиною та доньками

instagram.com/yalta_k

Читайте також: Геннадій Попенко прокоментував ставлення дружини щодо його служби в ЗСУ

За словами артиста, весь цей час він був в Україні. Ніколи не збирався і не збирається кудись виїжджати. А те, що він нібито ховається від війни за кордоном – лише фейки недоброзичливців.  

Я народився у цій країні. Жив і вчився на Донбасі, потім переїхав до столиці. Я люблю цю країну, нащо мені виїжджати? Я що дарма працював на квартиру, на дві машини? Я будував будинок за свої гроші, куди мені їхати? Це мій дім. Люди бачать, що президент тут, його друзі нікуди не виїжджали, і їхній душевний стан трішки покращується, вони заспокоюються. Але до першого прильоту. Страх і паніка – це найголовніші вороги у війні, – сказав Євген.

Нагадаємо, 


Хмара тегів


Матеріали на тему