Учасник Improv Live Show Рома Міщеряков розповів про улюблений предмет та канікули

Учасник Improv Live Show Рома Міщеряков / Пресслужба Нового каналу

Ведучий реаліті Нового каналу «Пара на мільйон» та учасник Improv Live Show Рома Міщеряков розповів про шкільні роки.

Читайте також: Як безпечно спілкуватися в чаті будинку під час війни?

Зараз початок нового навчального року для дітей – привід не тільки для радості, а й для суму. Багато школярів цього року будуть вчитись онлайн – в когось в школі немає хорошого укриття, десь заклад розбомбили, а в когось школа опинилася в окупації. А так хочеться, щоб ці роки були в школярів сповнені усмішок, радості та щастя, як то було у ведучого «Пари на мільйон» на Новому каналі Роми Міщерякова.  

Обожнював перше вересня, – згадує він. – І зовсім не тому, що це початок нового навчального року. Просто напередодні батьки завжди купляли мені спортивну форму та портфель. Тому з нетерпінням чекав на ці подарунки. Бувало, що вони не встигали купити портфель, і я йшов до школи з пакетом (посміхається).

Учасник Improv Live Show Рома Міщеряков

Пресслужба Нового каналу

Улюбленим предметом зірки Нового каналу була математика, а ще він дуже добре грав у шахи. Навіть брав участь у першості школи.  

Учитель вигадав цікаві умови перед змаганнями, – розповідає він. – Гравець, який посів друге місце, змушений буде вимити весь клас. Ех, було дуже прикро тоді програти. Так, мені доводилося мити все приміщення.

Читайте також: Детектор брехні-12: дивитися 1 випуск онлайн (ефір від 28.08.2022)

Не менш радісно згадує Рома й канікули, які він проводив у дворі. І навіть встигав підробляти. 

Однією з перших літніх робіт в дитинстві було розвантаження кавунів. Величезна фура з бахчею, – згадує він. – Але ми з таким ентузіазмом працювали. Ох! Нам, крім «зарплати» в розмірі 10 гривень, ще віддавали биті кавуни.

Нагадаємо, 


Хмара тегів


Матеріали на тему