Фіма Константиновський розповів, чому не дозволяв собі жартувати

Ведучий Фіма Константиновський / Пресслужба Нового каналу

Ведучий Фіма Константиновський також пригадав, як після повномасштабного вторгнення підписники виміщали весь гнів під час прямих трансляцій в Instagram.

Читайте також: «Неймовірні дуети»: Оля Полякова стала наставницею талант-шоу

Одним з важливих рятівників психіки є сміх. Адже це не лише про розваги! Гумор – класний спосіб вивільнення емоцій, у чому ми переконалися з початком великої війни. Жарти й меми про ворога об’єднують, позбавляють стресу та покращують моральний стан. Хоч хороше почуття гумору не вилікує всі недуги, однак вчені довели, що жарти покращують кровообіг, знижують артеріальний тиск, підіймають імунітет і навіть спалюють зайві калорії! 

Ведучий квіз-шоу «Поле», капітан команди у «Хто знає?» на Новому каналі Фіма Константиновський пригадав, як на початку великої війни гумор ще й допомагав впоратися з агресією. 

Чесно кажучи, я довго не дозволяв собі жартувати в публічному просторі. Після 24 лютого 2022 року в мене, як і в усіх, був шок. Згодом почав висміювати Регіну Тодоренко (телеведучу та співачку родом з Одеси, яка живе в Москві та мовчить про російсько-українську війну. – Прим. ред.) і помітив, що люди активно реагували на мої жарти. Тоді ж зрозумів, що гумор справді потрібний, – ділиться Фіма.

Ведучий Фіма Константиновський

Пресслужба Нового каналу

Читайте також: «Кохання на виживання» повертається: названо ім'я нової ведучої реаліті

Його першим проявом гумору став певний ритуал із назвою «русскій інфлюенсер, іди на…».

Підписники давали мені імена, я виписував їх на папірцях, потім витягав якийсь один з каструлі, показував на камеру, і тоді кожен охочий виміщав злість у коментарях, – пояснює ведучий. – Вже тоді ми усвідомили, що в нас усіх є спільний ворог. Тому цей варіант був точно кращим, ніж виміщати агресію одне на одному. Думаю, ці прямі ефіри були як сеанс психотерапії (усміхається).

Нагадаємо, 


Хмара тегів


Матеріали на тему