Олександр Рудинський розповів, що іноземні актори запитують про війну та як реагують на трагічні історії

Актор Олександр Рудинський / Пресслужба Нового каналу

Зірка серіалів «Голова» та «Зв’язок» Олександр Рудинський розповів про підтримку України на зйомках за кордоном.

Читайте також: Alekseev поділився списком улюблених локацій в Одесі

21 вересня в Україні відзначають День миру. Ми боремося за нього вже більше десяти років, а два з половиною роки – у форматі повномасштабної війни. Виборюємо право на свободу та українську ідентичність усіма можливими шляхами. Багато підтримки відчуваємо від іноземців. Йдеться про простих людей, які підтримують морально, інформаційно, а часто й фінансово. 

Небайдужих за кордоном дійсно дуже багато! Це на собі відчув зірка серіалів «Зв’язок» та «Голова», які вже скоро покаже Новий канал, Олександр Рудинський. 

Коли я на зйомках за кордоном, то мене завжди запитують, як справи в Україні. Не скажу, що всі настільки заклопотані питанням, що думають лише про це. Але однозначно цікавляться, – ділиться актор. – Коли ми виходили з колегами на вечерю, то могли цілий вечір говорити лише на цю тему. Я ділився своїми історіями чи розповідав загалом про ситуацію в країні, показував фото та відео. Наприклад, детально розказав про Маріуполь, що трапилось з містом. Виявилося, що ніхто не чув про це й навіть не мав уявлення, що трагедія таких масштабів. Тож іноземні актори слухали уважно, їм було справді цікаво. І, звісно, співчували та говорили слова підтримки.

Олександр Рудинський з іноземними акторами

Пресслужба Нового каналу

Читайте також: Будиночок на щастя 6 сезон: стало відомо, хто зіграє нову головну роль в серіалі

Більше року тому Саша Рудинський знявся у короткометражці про Україну воєнного часу, що заснована на реальних подіях, «Камінь, ножиці, папір». Зйомки відбувались у Великій Британії. 

В один зі знімальних днів з’явилася трагічна звістка про Україну, не буду зараз уточнювати яка. Тому режисер вирішив почати зміну з хвилини мовчання. Вся група стояла та вшановувала українців. Це було дуже цінно, – говорить Олександр. – Зараз, насправді, можу сказати, що це одна з моїх найулюбленіших робіт. Стрічка знята дуже професійною та доброю командою.

Олександр Рудинський з режисером

Пресслужба Нового каналу

Нагадаємо, 


Хмара тегів


Матеріали на тему