Фіма Константиновський розкриває секрети другого сезону шоу «Поле»

Туренко Андрій

Туренко Андрій

Редактор вихідного дня

Усі статті автора...

Фіма Константиновський розкриває секрети другого сезону шоу «Поле»
Фіма Константиновський розкриває секрети другого сезону шоу «Поле»
Пресслужба Нового каналу

Вмикайте Новий канал 10 вересня о 20:00 та грайте разом з учасниками квіз-шоу!

Читайте такожВолодимир Дантес розповів про тандем із зірковою наставницею «Неймовірних дуетів»
Гра, в яку грає вся країна, повертається на екрани! Сьогодні о 20:00 Новий канал запремʼєрить другий сезон «Поля». Щовівторка ви зможете зануритися в улюблену атмосферу квіз-дуелей та відволіктися хоча б на 45 хвилин. 108 учасників та всього три переможці – кому пощастить залишити «Поле» з виграшем у 250 тисяч гривень? Дізнаємося зовсім скоро! 

Гру традиційно модеруватиме Фіма Константиновський. Аби підігріти інтригу перед премʼєрою, ведучий Нового каналу розповів, чим вражатиме другий сезон «Поля».

Мені зйомки запамʼяталися тим, що я знову, блін, захворів (усміхається). Так було в Нідерландах, де знімали перший сезон. А перед роботою над другим довго думав, як же буде тупо, якщо захворію. І, здається, психосоматика, в яку я не вірю, таки спрацювала. Та навіть це не зіпсувало враження від «Поля», – каже Фіма Константиновський.

Фіма Константиновський розкриває секрети другого сезону шоу «Поле» / Пресслужба Нового каналу

Підготовка та зйомки другого сезону «Поля» відбувалися в Україні. 

Я зустрів десятки людей, які стали прикладом того, як можна гідно триматися, хоч що б відбувалося з ними чи їхніми близькими. Десятки свідомих, які думають не про себе, а про те, як вони можуть стати ще кориснішими країні: приміром, швидше закрити військові потреби або допомогти цивільним, що постраждали від війни, – ділиться ведучий Нового каналу. – Було круто знову опинитися в компанії українців, які вражають власними історіями. Адже це шоу більше не про питання, категорії та клітинки, а саме про українців. Якщо ви втомилися від війни і думаєте, що самі такі в цьому світі, то знайте, що є ті, хто попри втому не зупиняється. І сьогодні ми покажемо їх на Новому каналі.

Читайте такожЗірка серіалу «Перші ластівки» Олег Гоцуляк освідчився коханій
У другому сезоні гри, в яку грає вся країна, невпинно нагадують про війну, донати і обовʼязкову допомогу ЗСУ. Адже лише завдяки нашим захисникам маємо можливість працювати, створювати проекти та грати в «Поле» в Україні! Захисники будуть і серед учасників квіз-шоу Нового каналу. 

«Поле» – це одночасно і «Гра в кальмара», і «Гра престолів» (усміхається). За дуелі ти дуже швидко звикаєш до учасників. Обираєш фаворитів, відповідаєш разом з ними на запитання, а вони раз – і майже одразу вилітають. Це несподівано і класно водночас. Я завжди обираю фаворитів до початку, вболіваю за них. І, чесно кажучи, за два сезони жодного разу не вгадав (усміхається). А найзапекліша боротьба була в останній грі. Саме в фіналі відчував, що панують пристрасті. Усе відбувалося так, як я люблю: коли гравці засмучуються через поразки, радіють перемогам і хочуть вибити суперника, бо «Поле» – це гра. Обіцяю, буде круто, обовʼязково дивіться! – зазначає Фіма. – Якщо говорити про найяскравіших учасників, то це, звісно, військові. Вони показали класне почуття гумору, стійкість і грали краще за інших. Але більше спойлерити не буду (усміхається).

Фіма Константиновський розкриває секрети другого сезону шоу «Поле» / Пресслужба Нового каналу

Нагадаємо, 


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK