Поліна Фролова розповіла про підготовку до зйомок другого сезону ситкому «Голова»

Туренко Андрій

Туренко Андрій

Редактор вихідного дня

Усі статті автора...

Поліна Фролова розповіла про підготовку до зйомок другого сезону ситкому «Голова»
Акторка Поліна Фролова
Пресслужба Нового каналу

Акторка з молодіжного ситкому «Голова» Поліна Фролова розповіла про другий сезон «Голови».

Читайте такожОлексій Гнатковський розповів про щорічну традицію рідного театру
Завжди цікаво зазирнути за лаштунки улюбленого проєкту. А чи замислювалися ви колись, як відбувається підготовка до знімального процесу? Копнути ще глибше пропонуємо разом із зіркою серіалу «Голова», другий сезон якого зараз в активній фазі зйомок, а восени стартує на Новому каналі, Поліною Фроловою. 

З чого починається новий сезон? З новини про те, що він взагалі відбудеться. Це супроводжується шаленою радістю, – з усмішкою коментує акторка. – Наступний крок – надсилають сценарій. Ти його читаєш, вникаєш в історію, обов’язково дивуєшся. Бо після завершення першого сезону точно замислюєшся, що ж може бути далі. Скажу чесно, я настільки зжилася зі своєю Міланою, що не просто думала про продовження, а навіть робила собі нотатки з ідеями, яким воно буде. Розповім про одну з них. Це не спойлер, бо в другий сезон ідею не взяли. Я уявляла епізод, як Мілана дивиться відео, де вбивають русню, і заряджається цим. Вона ж, за сценарієм, фанатка горорів. Чому ні? (Сміється.)

Акторка Поліна Фролова / Пресслужба Нового каналу

Поля Фролова розповідає, що в деяких серіалах акторам дозволяють вносити правки у сценарій, а в інших просять йти суто за написаним.

У першому сезоні ми не пропонували щось своє до зйомок, але додавали фішечки вже під час знімального процесу. Коли починали відчувати персонажа, його дії в той чи інший момент, змінювали щось на ходу. Думаю, так буде і в другому сезоні. Наші сценарист та режисер ідуть назустріч, – ділиться Поліна. – В мене є корисна професійна звичка: я завжди роздруковую сценарій перед зйомками та роблю багато нотаток ручкою. Типу «внутрішній монолог»: що в цю репліку треба вкласти, про що Мілана думає в той момент… Цікавий і важливий факт! До ролі я завжди готуюсь зі своїм хлопцем, адже він в мене за освітою режисер-сценарист. І, до речі, багато фішечок Мілани, та й інших персонажів, у першому сезоні придумав саме він. А ще цікавий факт, що пописаний сценарій першого сезону я бережу. Можливо, колись розіграю його на благодійному аукціоні.

Читайте такожБогдан Шелудяк розповів, як сестра врятувала йому життя
Ну, і як оминути б’юті-підготовку до зйомок?

Я намагаюся завжди тримати себе у формі. Ніколи не знаєш, коли надійде пропозиція на якийсь проєкт. Але взагалі є звичка за пару тижнів до зйомок активніше займатися спортом. Це навіть не так для зовнішнього вигляду, як для того, аби акумулювати внутрішні сили й почуватися більш заведеною і зібраною, – говорить акторка. – Та якщо говорити про особливості підготовки до ролі Мілани з «Голови», то вона мене зупинила, наприклад, у фарбуванні волосся. Хотіла змінити колір, але щойно дізналася, що зйомки такі відбудуться, то відкинула ту ідею і трималась образу.

Нагадаємо, 


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK