Олексій Гнатковський розповів про щорічну традицію рідного театру

Туренко Андрій

Туренко Андрій

Редактор вихідного дня

Усі статті автора...

Олексій Гнатковський розповів про щорічну традицію рідного театру
Актор Олексій Гнатковський
Пресслужба Нового каналу

Учасник одразу двох осінніх премʼєр Нового каналу – «Хто зверху?» і «єПитання» Олексій Гнатковський розповів про небанальні вистави.

Читайте такожФіма Константиновський розповів про стосунки з коханою дівчиною
Кожен актор має у творчому доробку роботу, яку вважає знаковою. Заслужений артист України Олексій Гнатковський здобув шалену популярність саме після дебюту у фільмі «Довбуш». Його відзначили нагородами «Чорний лотос» за вражаючу головну роль та «Золотий ліфон», який вручають найсексуальнішим українським митцям. Однак ще до виходу історичної стрічки він був добре відомий у рідному Івано-Франківському драмтеатрі, де служить з 18 років. У його репертуарі безліч різнопланових робіт, але найяскравіша повʼязана з вершинами. 

За лаштунками зйомок шоу «єПитання», яке 26 серпня о 20:00 стартує на Новому каналі, Олексій розповів про найвисокогірнішу виставу. 

У нас із акторами Франківського драмтеатру є традиція. Щороку на День Незалежності ми граємо перформативну (незвичайну, в форматі живого експерименту. – Прим. ред.) виставу на горі Піп Іван Чорногорський. І це дуже круто! Словами не передати емоції, які переповнюють у ті миті, – ділиться Олексій Гнатковський.

Олексій Гнатковський розповів про щорічну традицію рідного театру / Пресслужба Нового каналу

Читайте такожКохання на виживання 5 сезон: нова ведуча та психологічні випробовування у Карпатах
Піп Іван – одна з найвищих вершин Карпат, висота якої сягає 2028 м. Починаючи з 2020 року актори підіймаються, аби влаштувати театральне дійство серед гір. І щоразу підкорюють новою виставою.   

Сходження на гору непросте. Тому приходять лише ті глядачі, які дуже хочуть побачити. Це унікальна вистава, – каже актор. – Ми граємо не лише для присутніх на горі, а насамперед для Бога і всієї України. Коли я виступаю на Попівані (ще одна назва гори Піп Іван. – Прим. ред.), то відчуття, наче моїм глядачем є сам Всевишній. Тож для мене, як і для кожного задіяного в цьому актора, це дуже велика відповідальність. Та й нащо взагалі робити щось, якщо ставитися до цього недбало?

Олексій Гнатковський розповів про щорічну традицію рідного театру / Пресслужба Нового каналу

Нагадаємо, 


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK