Наталка Денисенко розповіла, яке з її топ-бажань скоро здійсниться

Туренко Андрій

Туренко Андрій

Редактор вихідного дня

Усі статті автора...

Наталка Денисенко розповіла, яке з її топ-бажань скоро здійсниться
Наталка Денисенко з сином
Пресслужба Нового каналу

Акторка серіалу «Зв’язок» Наталка Денисенко поділилася радісною новиною.

Читайте такожОлексій Гнатковський розповів про щорічну традицію рідного театру
Однією з головних тем серіалу «Зв’язок» є стосунки на відстані, адже війна розділила багато українських родин. Відтак героїня, яку зіграла Наталка Денисенко, змушена їхати з дітьми за кордон, тоді як її серіальний чоловік лишається в Україні. Але про кохання та виховання дітей по відеозв’язку акторці відомо все, адже в перші дні великої війни її родину також розлучила війна: чоловік Наталки, актор Андрій Федінчик, вступив до лав ЗСУ і вже майже три роки захищає Україну. 

Нещодавно вона з сином повернулася з відпочинку за кордоном та поділилася радісною звісткою. 

Ми вже третій рік з Андрійком їздимо на море вдвох, бо разом із чоловіком вирішили, що для нашого сина це дуже важливо та корисно. Спочатку малий, звісно, питав, чому тато не з нами, він взагалі не розумів. Я пояснювала, що війна, і тато нас захищає, – розповідає Наталка Денисенко. – Зараз він вже розуміє це й нормально ставиться. До речі, синочок жодного разу не питав, чи не станеться з його татом щось погане. Він взагалі не боїться, тому що я дуже впевнено йому кажу, що тато робить важливу роботу, бореться.

Наталка Денисенко з сином / Пресслужба Нового каналу

Читайте такожБогдан Шелудяк розповів, як сестра врятувала йому життя
Попри вимушену відстань та розлуку, маленького Андрійка акторське подружжя виховує разом – за допомогою відеозв’язку.

Мій чоловік на зв’язку щодня, тому мені щодо цього пощастило. Щодня у нас виховання сина онлайн, я всіма силами як жінка, як берегиня родини намагаюся підтримувати це. Показую чоловіку відео синочка, Андрій записує мені відповідь. Насправді він забороняє мені їхати в ті місця, де працює зараз. Каже, що це небезпечно. Дуже хвилюється за мене і за те, що синочок залишається без мене, – поділилася Наталка. – Моє бажання номер один зараз, і я дуже чекаю на його здійснення, це приїзд чоловіка до Києва. Зізнаюся вам: він скоро приїде!

Нагадаємо, 


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK