Наталка Денисенко розповіла про роль Мавки: «Не хотіли затверджувати»

Туренко Андрій

Туренко Андрій

Редактор вихідного дня

Усі статті автора...

Наталка Денисенко розповіла про роль Мавки: «Не хотіли затверджувати»
Акторка Наталка Денисенко
Пресслужба Нового каналу

Акторка Наталка Денисенко зізналася, що тричі їздила на кастинг, перш ніж її голос обрали для головної ролі.

Читайте такожТімур Мірошниченко розповів про свої обов’язкові ранкові ритуали
Тут оживають міфи та легенди, добро бореться зі злом, а тендітна лісова красуня намагається усіх врятувати. Український анімаційний фільм «Мавка. Лісова пісня», створений за мотивами драми-феєрії Лесі Українки, зачарував глядачів по всьому світу. А головна героїня Мавка заговорила голосом акторки серіалу «Зв’язок» (Новий канал) Наталки Денисенко. Щоправда, омріяну роль акторка отримала не одразу. 

Я така щаслива, що озвучила цей мультик. Мріяла про це, а мене не хотіли затверджувати. Шукали якусь зірку, хотіли, щоб це була відома співачка чи телеведуча, – розповіла Наталка Денисенко в YouTube-подкасті «Так історично склалося». – Але річ у тому, що дубляж – це дуже складна штука для тих, хто в цьому не працює. Навіть деякі актори не можуть дублювати мультики, адже там є свої фішки. Спершу мій голос затвердили на трейлер, який поїхав на кінофестиваль. Потім вони виклали його в себе в соцмережах, і мої підписники писали мені: «Ми впізнали ваш голос, Наталочко!» А я з сумом відповідала: «Так, але це тільки для трейлеру».

Акторка Наталка Денисенко / Пресслужба Нового каналу

Читайте такожРоман Міщеряков поділився спогадами про те, як у його житті з’явився спорт для мозку
Проте завдяки таланту та наполегливості Наталка все ж подарувала свій голос лісовій красуні Мавці. Але цей шлях не був легким. 

Коли «Мавка» от-от мала вийти в кінотеатрах, і її вже треба було озвучувати, мені зателефонували та запросили на кастинг. Потім режисерка повідомила, що творці мультика ще думають, затверджувати мене чи ні, – поділилася Наталка Денисенко. – Потім мені зателефонували вдруге, думаю собі: «От після цього кастингу вони точно зрозуміють, що Мавка – це я». Але ж ні, вони там когось іншого хотіли на цю роль. І лише з третього разу мене нарешті затвердили.

Нагадаємо, 


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK