Володимир Дантес розповів про тандем із зірковою наставницею «Неймовірних дуетів»

Туренко Андрій

Туренко Андрій

Редактор вихідного дня

Усі статті автора...

Володимир Дантес розповів про тандем із зірковою наставницею «Неймовірних дуетів»
Співак Володимир Дантес
Пресслужба Нового каналу

Учасник шоу «єПитання» Володимир Дантес розповів про особливий досвід у дуеті.

Читайте такожНаталка Денисенко розповіла, який рекорд їй вдалося встановити завдяки зйомкам серіалу «Зв’язок»
Вова Дантес розпочинав карʼєру з дуету, але вже майже 10 років виступає сольно. І за цей час створив чимало фітів, які не раз підкорювали українського слухача. Чого лише вартує збір-пісня, до якої долучили навіть третього президента України Віктора Ющенка! А дуетом цього літа назвали Вову Дантеса і Jerry Heil. Шанувальники заслухали хіт з наставницею талант-шоу «Неймовірні дуети», яке Новий канал показує щосереди о 20:00, аж до дір. 

За лаштунками «єПитання», під час перегляду якого глядачі грають разом з учасниками, Вова Дантес розповів про спільну роботу з Jerry Heil. А ще назвав світовий дует, яким захоплюється.

Співпраця з Jerry Heil була дуже продуктивною, адже ми зійшлися на багатьох творчих ідеях. Вже давно спілкуємося з Яною (справжнє імʼя артистки. – Прим. ред.). Знайомі ще з часів, коли вона писала мені пісні. Поновили спілкування, надсилаючи одне одному демки треків. Так і знайшли нашу спільну пісню, – каже Вова.

Jerry Heil та Володимир Дантес / Пресслужба Нового каналу

Читайте такожНеймовірні дуети: хто переміг у другому випуску
Улюблений дует капітана команди в «Хто знає?» (Новий канал) – це спільна робота вокаліста британського рок-гурт Queen Фредді Меркʼюрі разом з іспанською оперною співачкою Монсеррат Кабальє. А головним у створенні власних музичних тандемів для Вови є вміння чути та поважати одне одного.

Дуети – це завжди особливий досвід. Найважливішим у такій роботі є взаєморозуміння та повага до творчих ідей партнера. З Яною в нас не виникало проблем, оскільки кожен враховував ідеї іншого. Ми дослухалися до думок і фідбеків одне одного, – пояснює артист. – Тому в нас і вийшла класна робота.

Нагадаємо,  


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK