Наталка Денисенко розповіла, який рекорд їй вдалося встановити завдяки зйомкам серіалу «Зв’язок»

Туренко Андрій

Туренко Андрій

Редактор вихідного дня

Усі статті автора...

Наталка Денисенко розповіла, який рекорд їй вдалося встановити завдяки зйомкам серіалу «Зв’язок»
Акторка Наталка Денисенко
Пресслужба Нового каналу

Акторка Наталка Денисенко розповіла про другий сезон серіалу «Зв’язок».

Читайте такожМихайло Кукуюк пригадав кумедні ситуації з глядачами театру Франка
Уже в жовтні історія про життя українців під час війни, яка так полюбилася глядачам, повертається на Новий канал! Другий сезон «Зв’язку» покаже другий рік повномасштабного вторгнення. А що ж робить цей серіал особливим? Звісно, це діалоги, вирізки з яких стають вірусними в соцмережах, бо саме на них побудована драматична комедія. Герої серіалу постійно спілкуються по відеозв’язку, діляться одне з одним радісними та не дуже новинами, вирішують сімейні проблеми, сваряться, жартують та просто підтримують одне одного на відстані. 

Зірка серіалу «Зв’язок» Наталка Денисенко розповіла, що другий сезон, як і перший, переважно складається з крупних планів та діалогів, і для неї це не лише виклик, а й цінний акторський досвід. 

Пам’ятаю дуже класний момент з одного зі знімальних днів «Зв’язку», де абсолютно всі сцени були мої. Зранку отримала величезну пачку тексту й думаю: «Боже, як взагалі вивезти цей день?», – згадує Наталка Денисенко. – Такого обсягу роботи, який я маю у серіалі «Зв'язок», не було в жодному іншому проєкті. І ось у той день якимось дивом – чи завдяки моєму таланту, чи тому, що так злагоджено працювала команда, – в нас вийшло закінчити зйомки на годину раніше. І це було для всіх таке щастя! Бо ніхто не очікував, що ми зможемо зняти такий об'єм так швидко. Над створенням цього серіалу працює неймовірна команда, робота з ними – справжнє свято.

Акторка Наталка Денисенко / Пресслужба Нового каналу

Читайте такожЗірка «Голови» Дмитро Гирявець одружився
Хороша пам’ять, акторська майстерність та неабияка витривалість – саме це допомогло Наталці перевтілитися у героїню та навіть у дечому перевершити колег по майданчику. 

Я зрозуміла, що в цьому сезоні побила рекорд і зняла найбільше хвилин для серіалу «Зв'язок» за один день. Є виробітка – це скільки хвилин ми знімаємо за один день, – пояснює Наталка Денисенко. – Тобто за одну знімальну зміну було таке, що акторка «Зв’язку» Катя Файн зняла 37 хвилин, це був рекорд. Але в якийсь день я його побила, і ми зняли 39 хвилин 14 секунд. Я в захваті від цього, тому що таких обсягів на телебаченні ніхто взагалі не робить.

Нагадаємо, 


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK