Зірка серіалу «Перші ластівки» Олег Гоцуляк освідчився коханій

Туренко Андрій

Туренко Андрій

Редактор вихідного дня

Усі статті автора...

Зірка серіалу «Перші ластівки» Олег Гоцуляк освідчився коханій
Олег Гоцуляк з коханою
Пресслужба Нового каналу

Виконавець головних ролей у серіалах «Перші ластівки» та «Полкан» Олег Гоцуляк розповів, про яке весілля вони з коханою мріють.

Читайте такожТімур Мірошниченко розповів про свої обов’язкові ранкові ритуали
Плюс одне українське акторське подружжя! Зірка серіалів Нового каналу «Перші ластівки» та «Полкан» Олег Гоцуляк освідчився коханій. Його майбутня дружина Дана – акторка Національного академічного драматичного театру імені Івана Франка. 

Пара показала відео з заручин в Instagram, але не додала жодних коментарів. І от вперше Олег Гоцуляк розповідає історію їхнього кохання та подробиці освідчення.

Ми з Даною – одногрупники. Почали зустрічатися на четвертому курсі університету, – каже актор. – Грали дипломну виставу «Прощання в червні». У неї була роль нареченої. Але не моєї! Мій персонаж, за сценарієм, просто був таємно закоханий у дівчину. Та після премʼєри вистави я в реальному житті закохався. Вирішив виправити той драматургічний недолік (усміхається). Відтоді й почалося.

Олег Гоцуляк з коханою / Пресслужба Нового каналу

Читайте такожРоман Міщеряков поділився спогадами про те, як у його житті з’явився спорт для мозку
Попри те, що Олег з коханою у стосунках вже шість років і чудово знають одне одного, все одно під час підготовки до освідчення хлопець шалено хвилювався. 

Я довго обирав каблучку. Напевно, мене знають всі продавці в навколишніх ювелірках, – коментує Гоцуляк. – Вирішив освідчитися на весіллі Даниної подруги з театру, яке святкували в Карпатах. Розумів, що кращого місця не може бути. До останнього моменту був упевнений і не хвилювався. Та коли відкривав коробку, руки тремтіли, і я забув усе: на яку руку вдягати каблучку, я маю це робити чи вона сама. Та й взагалі, як би не втратити свідомість! Думав, що в мене буде інсульт. Любителям гострих відчуттів рекомендую (сміється). До речі, добре, що Сашко Рудинський лишився цілим. Бо він, коли біг знімати це дійство, мало не впав. Я думав, що він полетить кудись у Черемош (сміється).

Олег Гоцуляк з коханою / Пресслужба Нового каналу

Дату майбутнього весілля пара поки що не знає та чітко не планує. Але думки з цього приводу вже з’являються.

Сьогодні ми вперше поговорили, яке саме весілля хочемо. Виявилося, що в нас схожий смак. Швидше за все святкуватимемо в селі, на просто неба і з музиками з Молдови, – з усмішкою ділиться Олег Гоцуляк.

Олег Гоцуляк з коханою / Пресслужба Нового каналу

Нагадаємо, 


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK