ТОП блогер Діма Варварук зробив неможливе, презентувавши трек

Олександр КІва

Олександр КІва

Головний редактор

Усі статті автора...

ТОП блогер Діма Варварук зробив неможливе, презентувавши трек
ТОП блогер Діма Варварук зробив неможливе, презентувавши трек
пресс-служба

Трійка успішних блогерів, на чолі з Дімою Варваруком, презентували перший повноцінний реліз треку «Білка», який з перших хвилин підірвав мережу Інтернет.

Читайте такожНарушили карантин: известный украинский дуэт снял провокационное видео на новый хит
Тріо складають: Юлія Верба, Тьома Паучек та Діма Варварук. Оскільки ця невгамовна трійка тривалий час товаришує та співпрацює, у Дмитра народилася ідея виконати втрьох його авторський трек «Білка». Дмитро, Тьома та Юлія, навіть за умов карантину, чимало проводили часу разом онлайн - в результаті командної роботи і вийшов спільний плід праці.

Сама пісня народилася вночі, вірніше приспів. Пригадую, у прямому ефірі, граючи на гітарі, рядки і прийшли у голову. Ви запитаєте мене, чому саме білка? Тому що я її люблю. Продовжив закінчувати її наступного дня і як бачимо – вдало, - підкреслив Діма Варварук.

Читайте такожХолостяк-10: треки из плейлиста Макса Михайлюка – проводим карантин нескучно
Як зазначає блогер, пісня «Білка» має допомогти кожному знайти своє, у різних проявах. Його місія запалювати та просто дарувати людям основне - позитивний настрій.

Хочу, щоб наш трек лунав у кожному клубі, щоб люди танцювали та забували про буденні речі, звісно, після закінчення карантину. У цей час треба максимально розвантажувати себе, думати лише про позитив і жити так, аби було що пригадати. Думаю, що завдяки карантину, багато хто в собі відкриє чимало талантів, так, як це зробив я. Слухайте, кайфуйте, нехай трек качає кожного, - додав блогер.


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK