TVORCHI представили футуристичний кліп на перший сингл нового альбому

Туренко Андрій

Туренко Андрій

Редактор вихідного дня

Усі статті автора...

TVORCHI представили футуристичний кліп на перший сингл нового альбому
TVORCHI представили футуристичний кліп на перший сингл нового альбому
Пресслужба

Український гурт TVORCHI представив перший сингл та кліп з нового альбому під назвою Planet X, вихід якого заплановано на 13 вересня.

Читайте такожВолодимир Дантес пригадав експерименти, які підкорили його під час зйомок у шоу «Хто знає?»
Трек Shine від TVORCHI відкриває нову космічну історію артистів та захоплює глибиною свого звучання, а відео – розповідає історію закоханості двох енергій з різних світів.

Головні герої футуристичної історії – соліст гурту TVORCHI Джеффрі та містична сфера, які знайомляться десь у далекому просторі. Інтерес одне до одного швидко переростає у щось більше, але вони надто різні, щоб об’єднатися. Коли пристрасть між двома доходить до свого піку – трапляється вибух, що народжує щось зовсім нове. 

Пісня Shine – це перший епізод з нашої Planet X, яким ми ділимося із слухачами. Вона, як сонячне затемнення, що викликає мурашки по тілу, з неї все починається. Кожна з пісень нашого нового альбому відтворює певні почуття, з тих, які ми пережили за останні три роки. Shine – про сяйво всередині нас, що показує дорогу, коли навколо темно, – діляться TVORCHI.

TVORCHI представили футуристичний кліп на перший сингл нового альбому / Пресслужба

Читайте такожЮрій Ткач розповів, як вчився в одному універі разом із батьком
Ідея відео Shine була натхненна теорією Великого вибуху, після якого, за версією дослідників, був створений наш Всесвіт. 

Вважається, що наш Всесвіт виник після Великого вибуху. А після чого виникла любов? Можливо, після вибуху між двома різними енергіями? У відео ми ділимося власною версією щодо цього, – розповів режисер кліпу Руслан Махов.

Разом з виходом першого треку TVORCHI відкрили треклист майбутнього альбому. До лонгплею увійде 14 треків, три з яких – фіти з українськими артистами: The HARDKISS, Klavdia Petrivna та The Maneken. Трек Shine можна послухати на усіх музичних платформах вже зараз, а також оформити передзамовлення альбому на Apple Music, щоб почути його першим відразу після офіційного релізу.  

Дивись футуристичну премʼєру TVORCHI – Shine на YouTube: 

Нагадаємо, 


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK