Героїня ситкому "Танька і Володька" відверто про секс, стосунки та Володьку мрії

Юлія Туренко

Юлія Туренко

Випускаючий редактор

Усі статті автора...

Героїня ситкому

Героїня ситкому "Танька і Володька" вже давно зрозуміла, що робота адміністратором у "Тернопільському барбері" не може повністю розкрити її творчий потенціал.

Читайте такожDZIDZIO шокировал львовян, появившись на кровати в полосатой пижаме на главной площади
Тож на ТЕТ завели героїні власний блог з цієї нагоди. У блозі Танька відверто говорить про секс, стосунки та Володьку мрії.

У першому випуску блогу Таньки Бредшоу "Відверто про стосунки, секс та Володьку мрії" читачі познайомилися з новим амплуа улюбленої героїні. А вже в наступних публікаціях Танька розкриває секрети стосунків з Володькою, обговорює болючі питання і приправляє все це плітками від подружок.

Ось, наприклад, думки Таньки щодо кохання на відстані:

Як писав класик: «Їхній корабель кохання розбився об… скасований автобус на Боброїди». Складно підтримувати стосунки на відстані, коли ваше кохання залежить від кількості вкраденого дизелю для мотоцикла і настрою водія маршрутки, але ми з Володькою справляємося. Дуже допомагає те, що тракторист постійно забуває, скільки дизелю він залив у бак минулого разу. А ще, звісно, пошта: Володька моєї мрії не пише любовних листів, а от поштарка Марічка завжди рада поділитися останніми плітками про те, в яку чергову халепу вляпався коханий. Але якщо дизель закінчився, а Марічка у відпустці – що тоді станеться з коханням на відстані?

Також дівчина замислилася, чому Володька її мрії не кличе дівчину заміж і поділилася думками з читачами:

У казці принц на білому коні робить пропозицію на наступний день після знайомства. В реальності Володька твоєї мрії на брудному мотоциклі може дуже довго тримати ваші стосунки на стадії «майже одружені, але ще ні». Що це означає? Можливо, кохання не таке вже й сильне? Всі ці сумніви вирішуються дуже просто: якщо ти маєш ключ від його хати і знаєш, де лежить заначка, можеш не турбуватися. Ви знаходитеся на максимальному рівні довіри. Вище тільки його пес. І це тема для мого наступного дослідження. Якщо вже ви прийняли рішення бути разом, можливо, пора з’їжджатися? І у кого тоді жити: в тебе чи у нього?

Більше кумедних думок героїні серіалу читайте на сторінці телеканалу ТЕТ в Інстаграм. А нові серії з новими пригодами Таньки і Володьки зустрічайте вже 17 серпня о 18:15 на телеканалі ТЕТ.

Напомним,


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK