Сергій Притула ходив до психолога через війну: Я намагався собі дати ради сам – не вдавалося

Юлія Туренко

Юлія Туренко

Випускаючий редактор

Усі статті автора...

Сергій Притула ходив до психолога через війну: Я намагався собі дати ради сам – не вдавалося
Ведучий Сергій Притула
Пресслужба Нового каналу

Ведучий Нового каналу Сергій Притула розповів, які події повномасштабної війни йому було дуже складно пережити самостійно.

Читайте такожНастя Каменських розповіла, що привело її з Потапом в Іспанію за кілька днів до війни
З 24 лютого життя кожного українця кардинально змінилося. Хтось втратив домівку, хтось – роботу, хтось – рідних і близьких. Хтось вимушений був переїхати в інше місто або й взагалі країну, хтось опинився під російською окупацією. Не кожен може впоратися з переживаннями, які принесла повномасштабна війна, самотужки, і це нормально. Наприклад, ведучий Нового каналу Сергій Притула, який волонтерить і допомагає армії з 2014 року, відвідував фахівця.

Не потрібно соромитися звертатися по професійну допомогу. Я ходив до психолога – якісь речі було складно самостійно перетравити й пережити. У мене загинули друзі, ще є друзі в полоні, друзі під окупацією. Усі мої брати – зі зброєю, – зізнався Притула в інтерв’ю Яніні Соколовій. – У мене не буде суттєвих порад на широкий загал, тому що якийсь час я намагався собі дати ради сам – не завжди вдавалося.

Ведучий Сергій Притула у волонтерському штабі / Пресслужба Нового каналу

Потрібно звикати жити в нових реаліях та пристосовуватися до них, тому що війна, на думку Сергія, закінчиться нескоро.

Я вважаю, що хай там як, а людям треба говорити правду. І коли кажуть, що в росіян залишилося військової потуги на 10-14 днів, а далі вони видихнуться… Багато хто для себе може це трактувати як те, що скоро росіянам не буде як воювати, і все закінчиться. Це означає подарувати людям примарну надію, – додав ведучий Нового каналу. – Не хочу нікого розчарувати чи лякати, але це не скінчиться дуже швидко.

Нагадаємо,


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK