Євробачення-2023: Володимир Остапчук назвав місця, де міг би пройти конкурс

Туренко Андрій

Туренко Андрій

Редактор вихідного дня

Усі статті автора...

Євробачення-2023: Володимир Остапчук назвав місця, де міг би пройти конкурс
Ведучий Володимир Остапчук
instagram.com/vova_ostapchuk

Ведучий шоу «ДжонсоНьюз» і «Вечір з Україною» на каналі «Індиго TV» Володимир Остапчук зробив свої припущення, де Україна могла б провести пісенний конкурс «Євробачення» наступного року.

Читайте такожГригорій Решетник на прикладі своєї хрещеної розповів, як спілкуватися з росіянами
Після грандіозної перемоги українського гурту Kalush Orchestra на «Євробаченні 2022» у Турині Володимир Остапчук, який 5 років тому був ведучим конкурсу в Україні, поділився своїми враженнями від виступу наших хлопців.

Я топив за Kalush ще під час національного відбору. Ви пам’ятаєте навіть мою пародію на сам фінал відбору і результати голосування на листочку. Тому я страшенно радий за них, і як я написав в Інстаграм, «у хлопців великі яйця», що вони, знаючи про штрафи, все одно зробили як справжні громадяни – на весь світ сказали про Азовців і Маріуполь. Молодці! – зазначив ведучий.

Ведучий Володимир Остапчук / instagram.com/vova_ostapchuk

Читайте такожDZIDZIO зізнався, що ледь не втратив близьку людину
За словами Остапчука, дуже хотілося б провести «Євробачення 2023» у Маріуполі, але місто та регіон після жахливих бомбардувань російських окупантів доведеться ще довго відбудовувати.

Тож я би чекав на «Євробачення 2023» в Ужгороді чи Херсоні, або взагалі поставив би велику сцену на території аеропорту «Чорнобаївка», – жартує шоумен і додає, – класно би постійно вигравати 4-5 років поспіль і нарешті «Євробачення 2028» провести у Маріуполі чи Ялті.

Нагадаємо, 


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK