Астрологиня пояснила, в чому феномен Валерія Залужного як Головнокомандуючого ЗСУ

Туренко Андрій

Туренко Андрій

Редактор вихідного дня

Усі статті автора...

Астрологиня пояснила, в чому феномен Валерія Залужного як Головнокомандуючого ЗСУ
Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний
пресс-служба Нового канала

Запеклість та майстерність, з якими українська армія дає відсіч російському агресору, захоплює весь світ.

Читайте такожЗаступник командира одного з підрозділів 93-ї бригади розповів про службу з загиблим 24-річним Романом Ратушним
Наші військові успіхи стали можливими не лише завдяки сучасному способу ведення бойових дій, а й завдяки новому поколінню генералів. Зокрема, Головнокомандувачу ЗСУ Валерію Залужному.

Днями на YouTube-каналі Нового вийшло повне досьє на «‎залізного генерала». Цікави факти з біографії, подробиці про кар'єрні злети та особисте життя, архівні дитячі та юнацькі фото – все це в ролику! ‎

Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний / пресс-служба Нового канала

Читайте такожЯк під час війни отримати статус безробітного?
Серед іншого, в досьє – коментар експертки Нового каналу, спеціалістки з Західної Астрології Юлії Опалат. Вона пояснила, чому з астрологічної точки зору Валерій Залужний ідеально підходить на роль Головнокомандувача ЗСУ.

Валерій народився під найпатріотичнішим знаком зодіаку. Він Рак, – розповіла астрологиня. – У цього знаку дуже міцний, майже підсвідомий зв'язок із Батьківщиною, зі своїм корінням. Він обрав своїм призначенняям захист Батьківщини, адже це дуже резонує з його енергіями. Також Валерію притаманні такі властивості, як хазяйновистість, живучість і адаптабельність. Тобто вміння підлаштовуватися під обставини. Це дуже доречно в його діяльності як головнокомандуючого та генерала, де необхідно вміти віртуозно адаптуватися.

Нагадаємо, 


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK