Юрій Горбунов став новим ведучим ранкового шоу

Туренко Андрій

Туренко Андрій

Редактор вихідного дня

Усі статті автора...

Юрій Горбунов став новим ведучим ранкового шоу
Ведучий Юрій Горбунов
Пресслужба каналу 1+1

Улюблена програма українських телеглядачів «Сніданок з 1+1» отримала нового ведучого.

Читайте такожГоворить Україна. Хроніки незламності: Дорогою смертників – прорвалася з Бучі з немовлям (ефір від 16.06.2022)
21 червня у ефірі «Сніданку з 1+1» до Руслана Сенічкіна та Нелі Шовкопляс доєднався ведучий «Голосу країни» та «Танців з зірками» Юрій Горбунов

Відтепер Юрій офіційно доєднався до команди ведучих та буде зустрічати із українцями ранки у прямому ефірі ранкового шоу.

Для мене повернення в ранкову програму - це як повернення до альма-матер, до витоків. Це завжди приємно, щемливо, навіть надзвичайно інтимно і так само відповідально, як і великі розважальні шоу. Коли до великого шоу у тебе є можливість готуватись цілий тиждень, то тут – щоденна робота. Вона вимагає бути весь час в тонусі, в курсі усіх справ, щоб підтримати будь-яку тему, бути в курсі усього, що відбувається на фронті, в політиці, в медицині та інших сферах. Це щоденна відповідальна праця, тому я дуже радий мати можливість приєднатись до своїх колег та бути корисним, - прокоментував Горбунов.

Руслан Сенічкін, Нелі Шовкопляс та Юрій Горбунов / Пресслужба каналу 1+1

Читайте такожТетяна Висоцька: Донька на власні очі переконалася, що тато її міцно захищає
До Міжнародного дня йоги новий ведучий «Сніданку з 1+1» влаштував тренування для Нелі Шовкопляс та Руслана Сенічкіна, виступивши в ролі інструктора. Як відомо, Юрій практикує заняття з йоги та говорить, що вони покращують його фізичний та моральний стан.

Нагадаємо, 


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK