Сергій Притула пояснив, чому відчуває побоювання щодо наступних зборів коштів

Юлія Туренко

Юлія Туренко

Випускаючий редактор

Усі статті автора...

Сергій Притула пояснив, чому відчуває побоювання щодо наступних зборів коштів
Сергій Притула з бійцями ЗСУ
facebook.com/serhiyprytula

Засновник Благодійного фонду та ведучий Нового каналу Сергій Притула зізнався, які важливі проєкти хоче реалізувати в майбутньому.

Читайте такожЛеся Нікітюк розповіла, чому свідомо почала голодувати
Про проєкт Фонду Сергія Притули «Народний «Байрактар» чули всюди! За три дні українцям вдалося зібрати кошти на чотири літаки комплексу БПЛА, і цим самим по-хорошому шокувати світ. Засновник Фонду, волонтер та ведучий Нового каналу Сергій Притула не стримав сліз щастя й гордості, коли проєкт оголосили успішно реалізованим. Та зараз зізнається, що відчуває певні хвилювання і побоювання щодо наступних зборів коштів.

«Байрактарами» ми поставили дуже високу планку. І тепер у мене є внутрішній страх. Поясню, який, – каже Притула. – У нас є велика проблема з транспортом. Його категорично не вистачає. У Міністерства оборони є бюрократичні заслінки, які не дозволяють їм купувати транспорт, що вже був у користуванні. Хоча він ще нормальний, на ходу, потрібно просто трохи підрихтувати. Ми, волонтери, можемо це зробити. У нас немає подібної бюрократії. Наприклад, знайти сток, на якому викупити, припустимо, 500 транспортних засобів. Уявімо, я скажу: «Друзі, давайте зберемо п’ять мільйонів доларів, щоб купити 500 тачок». За що ж я переживаю? Що люди скажуть: «Та то якось не той розмах». А це, насправді, капець, як треба!

Сергій Притула з бійцями ЗСУ

Сергій Притула зізнається, що наступні проєкти справді можуть бути пов’язані з машинами. І закликає українців з довірою та розумінням поставитися до них.

Відверто кажучи, я б дуже хотів, щоб ми поставили питання транспорту на більший потік, аніж ми робимо зараз. Без вашої підтримки це буде нереально, – говорить він. – Я хочу, щоб люди знали про цю проблему, щоб ми могли сподіватися на таку ж підтримку, як у «Байрактарних» зборах.

Сергій Притула

Нагадаємо,


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK