Олександр Педан на поліграфі зізнався, чи читав повідомлення в телефоні доньки

Юлія Туренко

Юлія Туренко

Випускаючий редактор

Усі статті автора...

Олександр Педан на поліграфі зізнався, чи читав повідомлення в телефоні доньки
Ведучий Олександр Педан із донькою Лерою
Пресслужба Нового каналу

Під час зйомок освітнього тревел-проєкту «УніверCheck» телеведучий Олександр Педан навідався в Одеську юридичну академію, де пройшов перевірку на поліграфі.

Читайте такожЛеся Нікітюк розчулила до сліз новою ліричною піснею про українських військових
До війни ведучий Нового каналу та громадський діяч Олександр Педан разом із донькою-абітурієнткою об’їздили десять українських міст у пошуках університету для неї. Про свої пригоди сімейство зняло освітній тревел-проєкт «УніверCheck». Одним із вишів, куди завітали батько з донькою, став Національний університет «Одеська юридична академія».

Нам цікаво було поглянути, в яких умовах навчаються майбутні юристи, судді, прокурори, – каже Олександр Педан. – Одеська юридична академія нас приємно здивувала – сучасна будівля з новими аудиторіями та сильною матеріальною базою. Студенти мають змогу вивчати юриспруденцію англійською мовою. В академії загалом високий рівень підготовки з іноземних мов – англійська, французька, німецька.

Олександр Педан із донькою в Одеській юридичній академіїї

Одеська юридична академія – єдиний вищий навчальний заклад, де є центр тестування на поліграфі, який в народі називають детектором брехні.

Лера не могла не скористатися нагодою і не влаштувати мені допит, – розповідає Педан. – Запитання ставила доволі провокативні. Наприклад, чи читав я повідомлення в її телефоні. Дарма збрехав, що ні, поліграф показав протилежне. (Посміхається.) Довелося чесно зізнатися, що то було єдиний раз. І ми з дружиною домовилися більше такого не робити. Добре, що Лера сприйняла все з гумором.

Олександр Педан на поліграфі

Додому телеведучий із донькою повернулися з теплими враженнями і від самої Одеси. Адже там є безліч варіантів для самореалізації, фантастична архітектура і найбільша перевага – море.

Для студентів Одеса дуже підходяще місто для навчання, бо воно активне, – ділиться Олександр Педан. – До війни там завжди було безліч івентів, фестивалів, концертів. Але у порівнянні з меншими містами – Одеса дорожча для життя. І там завжди людно через величезну кількість туристів. Тому такі нюанси треба враховувати. Це неймовірно колоритне місто. Я був там незліченну кількість разів. І дуже сподіваюся, що ще стільки ж побуваю після війни.

Олександр Педан із донькою в Одесі

Нагадаємо,


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK