Віталіна Біблів розповіла, як допомагала українцям у тривожні моменти

Туренко Андрій

Туренко Андрій

Редактор вихідного дня

Усі статті автора...

Віталіна Біблів розповіла, як допомагала українцям у тривожні моменти
Акторка Віталіна Біблів
Пресслужба Нового каналу

Зірка серіалу «Будиночок на щастя» (Новий канал) Віталіна Біблів розповіла, що її рятувало емоційно в найскладніші періоди війни.

Читайте такожГолос країни 12 сезон: хто став переможцем проєкту 20.11.2022
Виконавиця однієї з головних ролей українського комедійного серіалу «Будиночок на щастя», що показує Новий канал, Віталіна Біблів живе у Київській області, в селі Чайки Бучанського району. 

У перші дні повномасштабного вторгнення росії в Україну зірка вирішила не виїжджати з дому. Тож перший, найтривожніший для столиці та області місяць війни вона повною мірою відчула на собі.

Була на першій лінії фронту з нашого боку, – розповіла акторка. – Було важко й страшно, звісно. Я навіть записувала прощальне відео на всяк випадок. Але не буду про це. Думала тоді, чим можу допомагати. Виїжджати волонтерити не могла, тому зрозуміла, що треба робити щось на місці. Один мій друг сказав: «Роби те, що ти робиш краще за всіх». І тоді я згадала про бабу Наташу (гумористичний персонаж, який втілює Віталіна Біблів. – Прим. ред.)

Акторка Віталіна Біблів / Пресслужба Нового каналу

Читайте такожХолостяк 12 сезон: хто залишив проєкт у 4 випуску від 18.11.2022
Акторка почала знімати невеликі гумористичні відео в цьому образі й публікувати в соцмережах.

Перші випуски давалися дуже важко, – каже Віталіна Біблів. – Але, чесно кажучи, емоційно баба Наташа мене «витягнула». Коли після перших двох відео мені почали писати люди з Маріуполя, Харкова, що вони сидять у підвалах, дивляться «бабу Наташу» й відволікаються, то я зрозуміла, що маю продовжувати це робити.

Нагадаємо, 


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK