Попри відключення світла YAGODA зачарувала виконанням відомої колядки

Туренко Андрій

Туренко Андрій

Редактор вихідного дня

Усі статті автора...

Попри відключення світла YAGODA зачарувала виконанням відомої колядки
Співачка YAGODA
Пресслужба

До європейського Різдва, яке більшість українців буде святкувати 25 грудня, співачка YAGODA у своїх соціальних мережах виклала заспівану наживо відому на увесь світ колядку «Свята ніч, тиха ніч».

Читайте такожХолостяк 12 сезон: хто залишив проєкт у 9 випуску від 23.12.2022
Також співачка YAGODA розповіла про традиції святкування Нового року та Різдва. Допис зірка підписала словами: «Різдво близько. Різдво завжди дає надію. Віру в добро. Цього року вони потрібні нам як ніколи».

Її чудове виконання зачарувало шанувальників.
                                                                                   
Цього року  YAGODA буде святкувати Різдво 25 грудня, хоча завжди святкувала 7 січня. Зараз як ніколи хочеться відійти від усього, що нам так довго насаджував «російський світ».        

З цими святами пов’язані найсолодші спогади з дитинства. Пам’ятаю, як перед Святою вечерею я з бабусею пекли хліб, і вона мене вчила різноманітних колядок, розказувала стародавні молитви. Тоді мені хотілося, щоб ця ніч перед Різдвом не закінчувалася ніколи, досі бережу цей теплий спогад як щось особливе. Новий Рік я зазвичай святкую з друзями, особливих традицій у нас немає, окрім того, що я готую олів‘є, – ділиться співачка. – А от Різдво – це сімейне свято. Кожного року я святкую його в колі найрідніших. Все розпочинається з Святої вечері, традиційно 12 страв. Моя улюблені – це пісний борщ з грибними «вушками» та червона фасоля від моєї бабусі. На кожний кут столу мама традиційно кладе часник, щоб усі були здорові цілий рік. Ми співаємо різні колядки та ліпимо вареники. І сідаємо до столу з першою зіркою. А на Різдво збирається вся родина, колядуємо, багато спілкуємося.

Співачка YAGODA / Пресслужба

Читайте такожМастерШеф. Битва сезонів: хто залишив проєкт у 16 випуску від 10.12.2022
«Магія Різдва вона особлива. Кожного року ми впускаємо у своє серце трохи світла, затишку добра. Я бажаю кожному українцю залишити цю атмосферу в своєму серці протягом року. Бо у темні часи добре видно світлих людей. Я бажаю нам якнайшвидшої перемоги та мирного неба.  У кожну українську  домівку нехай прийдуть  любов, віра та надія. І нехай у Новому Році все оновиться!» – додає YAGODA.

Нагадаємо, 


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK