Солістка гурту Kazka Олександра Заріцька розповіла, як знімає стрес

Туренко Андрій

Туренко Андрій

Редактор вихідного дня

Усі статті автора...

Солістка гурту Kazka Олександра Заріцька розповіла, як знімає стрес
Солістка гурту Kazka Олександра Заріцька
Пресслужба Нового каналу

У перерві між зйомками шоу «Хто зверху?» фронтвумен Kazka Олександра Заріцька зазначила, що важливо інколи відпочивати від новин.

Читайте такожGROSU присвятила пісню тим, хто підставить плече у складний час
Психологи наголошують, що не радіти й не сміятися – не вихід, і це ще нікому не допомогло. Відпочинок і проведення часу з близькими тримають наш психологічний стан у рівновазі. Тому потрібно планувати активне дозвілля, аби відволіктися від поганих думок. Особливо це важливо під час війни. 

За лаштунками шоу «Хто зверху?», яке виходить щочетверга о 20:00 на Новому каналі, солістка гурту Kazka Олександра Заріцька поділилася порадами, як влаштувати якісний відпочинок. І розповіла, завдяки чому розвантажує психіку.

Спорт дуже допомагає мені відволіктися від негативу. Всім раджу! Я обовʼязково планую тренування заздалегідь, аби не було шансів знайти тисячу й одну причину не займатися, – з усмішкою розповідає Олександра Заріцька. – Відпочиваю й насичую життя позитивними емоціями також завдяки пригодам і мандрівкам. Мені потрібно час від часу поїхати хоча б на 100 кілометрів від дому в будь-який вільний день!

Солістка гурту Kazka Олександра Заріцька на зйомках / Пресслужба Нового каналу

Читайте такожАня Трінчер поділилась секретом схуднення
Зіркова співачка набирається сил і за допомогою інших активностей. 

А ще я їжджу на риболовлю, ходжу на танці та влаштовую шопінг. Також люблю робити мейки – яскраві та сміливі! І одразу зʼявляється бажання і безліч нагод кудись піти, відвідати гарне місце, – зазначає солістка Kazka. – Ми живемо в дуже складний час, тож давайте собі хоч інколи відпочити від новин і тривожних думок. Інакше ніяк!

Нагадаємо, 


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK