Аня Трінчер поділилась секретом схуднення

Туренко Андрій

Туренко Андрій

Редактор вихідного дня

Усі статті автора...

Аня Трінчер поділилась секретом схуднення
Співачка Аня Трінчер
Пресслужба Нового каналу

За лаштунками Improv Live Show співачка Аня Трінчер розповіла, з чого починається її ранок.

Читайте такожОлена-Крістіна Лебідь поділилася деталями шахрайської схеми від агенції «Чоловік на годину»
Знаменитості працюють над своїм образом разом із цілою командою стилістів, тренерів, косметологів та інших фахівців. Більшість ретельно стежить за харчуванням і регулярно відвідує спортзал. Усе заради того, аби мати неперевершений вигляд на червоній доріжці, в кадрі чи під час виступів. Виконавиця й блогерка Аня Трінчер часто виходить на публіку в спокусливих вбраннях, підкорюючи фанатів підтягнутою фігурою. 

У перерві між зйомками Improv Live Show, яке Новий канал показує щосереди о 20:00, зірка розповіла, що їй допомогло схуднути та привести тіло в тонус.

Секрет дуже «простий» – розібратися в собі, що вже нелегко, «розкопати» всі свої комплекси, попрацювати з ними та полюбити себе, – каже Аня Трінчер. – Звісно, важливим аспектом у схудненні є харчування. Наприклад, я лише в 22 роки змогла по-справжньому полюбити гречану кашу й прийняти корисність усіх її елементів. Тепер ця страва – невіддільна частина мого раціону. А з фізичних навантажень у мене повноцінні та багаточасові репетиції. Адже підготовка до турів, концертів, зйомок забирає дуже багато сил. І також слугує крутим кардіо, особливо танцювальна частина.

Пресслужба Нового каналу

Читайте такожТОП-5 трилерів обов'язкових для перегляду: «Жорстокі ігри», «Мишоловка» та інші стрічки для захоплюючого вечора
Зірка також розповіла, що з початком великої війни її звички змінилися. Тепер вона присвячує ранок собі та своїм ритуалам. 

У перші місяці повномасштабного вторгнення я, як і всі, не могла випустити телефон з рук. Як інфлюенсерка мала не лише бути в курсі всіх подій, а й підтримувати свою аудиторію, – пригадує співачка. – Згодом змінила це й вирішила, що одразу після пробудження не торкаюся телефона. Натомість приділяю час собі, власним ритуалам, приміром, чайній церемонії та прогулянці на свіжому повітрі. Це наповнює мене. І вже після цього я занурююся в телефон: переглядаю новини, робочі чати, соцмережі та починаю працювати.

Нагадаємо, 


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK