Злата Огнєвіч поділилася лайфхаком, як швидко зібрати валізу й нічого не забути

Юлія Туренко

Юлія Туренко

Випускаючий редактор

Усі статті автора...

Злата Огнєвіч поділилася лайфхаком, як швидко зібрати валізу й нічого не забути
Співачка Злата Огнєвіч
Пресслужба Нового каналу

Як Злата Огнєвіч загубила багаж.

Читайте такожЗірка серіалу «Молода» Юлія Шугар розповіла, як працює над вимовою: «Впевнена дикція прикрашає»
Подорожі – це не лише нові враження та планування маршруту, а й збір речей. Незалежно від мети поїздки нам завжди необхідно витрачати час на те, щоб продумати, що з собою взяти та як усе компактно скласти. Під час зйомок шоу «єПитання», яке виходить щопонеділка о 20:00 на Новому каналі, Злата Огнєвіч розповіла, що летить до США, тому тема збирання речей для неї дуже актуальна.

30 березня в Чикаго відбудеться наш спільний концерт з SHUMEI, ми збиратимемо кошти на допомогу дітям, батьки яких загинули під час війни. Сподіваюся, що нам вдасться зібрати потужну суму, – розповіла Злата. – Також планую збагатитися культурно. Вже намітила собі, на які мюзикли та театральні постановки хочу потрапити. Ще планую попрацювати в студії над піснею, яку готую до зйомок у новому українському проєкті.

Злата Огнєвічна на зйомках / Пресслужба Нового каналу

Злата зізналася, що не дуже любить збирати речі, але має один лайфхак, з яким це можна зробити досить швидко.

Хоча за моїми плечима вже сотні таких поїздок, я до останнього відкладаю збір валізи. Єдине, що мені допомагає, – прописую у записник, що треба взяти, компоную луки і все-все занотовую, щоб не забути. Тому навіть в останній момент йду за списком і швидко складаю валізу, – ділиться співачка. – Зі мною завжди ноутбук, навушники, гроші, документи, обовʼязково улюблені засоби з догляду за собою та базовий набір декоративної косметики. Ну, і якщо це відпочинок, завжди маленька червона або чорна сукня, до якої підбираю прикраси. Сукня не займає багато місця, і якщо ввечері треба кудись вийти, в мене завжди з собою готовий лук. І навіть коли я подорожувала лише з рюкзаком, у ньому завжди була маленька суконька і прикраси до неї.

Читайте такожУчасниця «Топ-моделі по-українськи» Ярослава Крутова розповіла про виїзд із України
А от від неприємних випадків із загубленим багажем не застрахований ніхто. Златі це мало не зіпсувало відпочинок.

Якось я прилетіла у відпустку до Італії, приземлилася в Римі, пішла забирати свої речі, дуже довго чекала, а їх нема й нема. Вже усі порозбирали валізи, і стрічка для багажу абсолютно порожня. Ви не уявляєте, що зі мною коїлося. І в піт кидало, було і гаряче, і холодно, і адреналін, і думки, що робити. Відпочинок ще не встиг початися, а я вже загубила валізу з усіма необхідними речами. В останній момент вирішила ще пошукати. Пішла до офісу зі скаргою, що загубили мій багаж, і тут біля стіни помітила свою валізу. Я не знаю, хто її туди поставив, кому взагалі така ідея спала на думку – забрати й поставити в куточку аеропорту. На щастя, більше я речей ніколи не губила.

Нагадаємо, 


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK