Wellboy розповів, як переховувався від обстрілів у барі

Співак Wellboy / пресс-служба канала Украина

Співак Wellboy розповів про своє життя у бомбосховищі.

Читайте також: Макс Чмерковський будує модульне містечко на Львівщині для переселенців

Співак Wellboy не приховує, що перші години війни був розгублений, не знаючи, де безпечніше буде залишитися його родині. Спочатку артист думав їхати у село, але через проблеми з транспортом, змушений був залишитися у столиці.

Прийшли у метро, а там купа родин вже були з палатками, домашніми тваринами. Ми зрозуміли, що місця там нам не буде, дуже складно. Я з мамою поїхав до бомбосховища, тато був окремо. Це підвальне приміщення, де був бар. Господар цього закладу просто віддав ключі сусідам, сказавши, що вивозить свою родину, і ті, кому потрібно, може там жити. У нього на кухні були якісь продукти, люди також приносили з дому своє. Все було що потрібно, ми навіть допомагали іншим. Були гарні умови. Ми там були місяць. Було дуже страшно. Якщо сирени, то не виходиш. Чуєш вибух, заходиш в інтернет, бачиш, що в Київ «прилетіло» і думаєш, що і тобі зараз прилетить. Потім розслабляєшся, - говорить співак Wellboy журналістам програми «Зірковий шлях» каналу «Україна».

Співак Wellboy

пресс-служба канала Украина

Читайте також: Андрій Бєдняков – про перехід на українську мову: Кнопка "відписатися" – перед вашими очима

Артист згадує, що у бомбосховищі всі були, як одна команда: ділили обов’язки та підтримували один одного.

Ми стяли на вахті, закривали по черзі сховище. Але в цілому атмосфера була чудова, люди всі разом: хтось молився, хтось дивився Арестовича, обговорювали новини всі палко. Дуже творча атмосфера була. Там були композитори і музиканти, нам вдалося пограти на фортепіано. Ми святкували дні народження моєї концертної директорки та моєї мами у бомбосховищі. Причому святкували всі, хто там були. Нас спочатку було 50, потім залишили 30, ті хто не виїхав, всі дуже зблизилися, - поділився артист.

Нагадаємо, 


Хмара тегів


Матеріали на тему