Michelle Andrade розійшлася з хлопцем після початку повномасштабного вторгнення

Співачка та ведуча Michelle Andrade / Пресслужба Нового каналу

Співачка та ведуча тревел-шоу «Орел і Решка» на Новому каналі Michelle Andrade зізналася, як війна вплинула на її особисте життя.

Читайте також: MELOVIN зізнався, кого з близьких людей втратив через війну

Ранок 24 лютого назавжди змінив життя кожного українця. Не стала винятком і співачка Michelle Andrade, яка на початку повномасштабного наступу росії на Україну перебувала за кордоном на зйомках тревел-шоу «Орел і Решка». 

Через війну роботу над проектом поставили на паузу, а сама дівчина тимчасово переїхала до Іспанії та розійшлася з хлопцем.

Не можу сказати, що війна зруйнувала наші стосунки. Вони були тривалими та гарними. Зараз ми підтримуємо контакт, але більше не пара. Любов і повага все одно залишилися, а от кохання вже немає, — зізналася Michelle Andrade. — Ми розійшлися після повномасштабного вторгнення росії в Україну — було важко, дуже багато енергії йшло на те, щоб просто зібратися, її не вистачало на іншу людину. Тому ми прийняли рішення, що так буде легше.

Співачка та ведуча Michelle Andrade

Пресслужба Нового каналу

Читайте також: Захисник Харківщини, який прямо зараз на передовій, розповів Соломії Вітвіцькій про найбільші потреби

Ім’я свого тепер вже колишнього коханого Michelle продовжує тримати в таємниці.

Я не блогер. Є люди, які показують свій будинок, туалет, як вони сплять, з ким та в якій позі. Я за те, щоби показувати, що мене надихає. Мої особисті стосунки — для мене. Не люблю, коли це обговорюють, — пояснювала ведуча тревел-шоу інтригу навколо імені свого хлопця.

Нагадаємо, 


Хмара тегів


Матеріали на тему