Надія Матвєєва вперше розповіла про молодшого на 20 років коханого

Туренко Андрій

Туренко Андрій

Редактор вихідного дня

Усі статті автора...

Надія Матвєєва вперше розповіла про молодшого на 20 років коханого
Телеведуча Надія Матвєєва
Пресслужба каналу СТБ

25 червня в ефірі та на офіційному Youtube-каналі СТБ вийшов п’ятий випуск проєкту «Як ти?» з Григорієм Решетником. Цього разу особистими таємницями поділилася телеведуча Надія Матвєєва.

Читайте такожМакс Чмерковський: Моя дружина Пета стає схожою на українську дівчину
Ексклюзивне зізнання – хто коханий Надії Матвєєвої та які у нього стосунки з рідними ведучої – у великому відвертому інтерв’ю. 

Я знайома зі своїм коханим більше року. Він взагалі не публічна людина, не має жодного відношення до телебачення. За цей рік ми не тільки насолоджувались життям, але й проходимо через випробування – війну. Ми стали дуже близькими людьми, – поділилась Матвєєва.

Про знайомство Надії Матвєєвої з коханим

Нас познайомили на вечірці. Він не знав, хто я. Його навіть немає в соцмережах. Працює у сфері, близькій до медицини. Я не думала, що буду з цим чоловіком, бо у нас відчутна різниця у віці. Він молодший за мене на 20 років. Раніше я вважала, що якщо хлопець молодший – це табу у стосунках. Мої стереотипи зруйновані життям. Ми обговорили нашу різницю у віці, коли почали жити разом. Так, це виклик для нас, але це – прекрасно!

Я відчула, що він – моя людина. Хоч він і молодший, але цікавий співрозмовник. Потім ми деякий час переписувалися, почали зустрічатися, і як-то кажуть «пішло-поїхало». Він захоплюється тим, яка я людина, яка я жінка. Все, що я не зроблю, він хвалить. 

Надія Матвєєва з коханим / Пресслужба каналу СТБ

Про знайомство з сином та мамою

Читайте такожЕктор Хіменес-Браво закликає долучитися до благодійної ініціативи #подаруйпосмішкувлікарні
Це сталося ще до війни. Але коли наші стосунки перейшли на новий етап, і ми почали жити разом, ставлення змінилося. Мама і син його не дуже сприймають. Я тепер не тільки їм належу. У мого хлопця є діти. Але я люблю цього чоловіка, і нам дуже добре разом. Багато пар в часи війни ламаються, а ми, навпаки, стаємо близькими… 

Нагадаємо, 


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK