Володимир Шумко з Improv Live Show розповів про сухпайок русні, який продали на благодійному аукціоні

Ведучий Володимир Шумко / Пресслужба Нового каналу

Учасник «Improv Live Show» Володимир Шумко зізнався, що незвичний лот одразу на сцені і знищили.

Читайте також: Фонд Сергія Притули влаштує виставку фотографій героїв Азовсталі для допомоги АЗОВу

Українські знаменитості з початку повномасштабної війни всіляко допомагають ЗСУ, збираючи кошти на благодійний концертах і аукціонах. Актор «Improv Live Show», яке восени покаже Новий канал, Володимир Шумко з друзями та колегами за п’ять місяців дали багато благодійних концертів у різних містах України. 

Часто вони також влаштовують аукціони для потреб армії. І на одному з виступів у Києві за чималі гроші продали ду-у-уже незвичний лот.

Мої друзі разом з ГО «Ліга життя» поїхали в Ірпінь. У мене, на жаль, тоді не було змоги до них приєднатися, – розповідає імпровізатор. – Вони спілкувалися з людьми, заходили у квартири, де немає стін. Бачили багато руїн. Під час цього люди запропонували хлопцям рашистський сухпайок, який знайшли, коли розбирали завали. Ми подумали: «Може, нам згодиться». Врешті розіграли його на аукціоні під час благодійного концерту «Improv Live Show» за тисячу доларів.

Пресслужба Нового каналу

Читайте також: Леся Нікітюк закликала українців брати під опіку переселенців

На цьому історія не закінчується! Як сухпайок швидко й неочікувано з’явився у хлопців, так і був знищений.

Людина купила на аукціоні сухпайок і сказала: «Розтовчіть. Він мені не потрібен». І Даша Астаф’єва, яка брала участь у концерті, одразу ж розтоптала його, – з усмішкою поділився Вова.

Пресслужба Нового каналу

Нагадаємо,


Хмара тегів


Матеріали на тему