Зірка серіалу «Молода» Оля Жуковцова розповіла про найкращі події зими

Акторка Оля Жуковцова / Пресслужба Нового каналу

Виконавиця головної ролі в серіалі «Молода», який Новий канал покаже в березні, Оля Жуковцова пригадала світлі моменти цих непростих місяців.

Читайте також: Артем Пивоваров виступив на мітингу на підтримку України в Парижі

Найскладніша зима в історії незалежної України позаду. Ми часто були без світла, води та зв’язку. Однак шукали позитив у всьому. А ще донатили й волонтерили, аби хоч трохи полегшити життя нашим захисникам. За лаштунками шоу «єПитання» акторка Оля Жуковцова поділилася відвертими спогадами про топові події, які сталися з нею взимку.

Постійне щастя, яке підтримує мене, – це робота. Зараз відновився проєкт, який стояв на паузі через війну. Це стало однією з найкращих подій, – каже Оля. – Ще я зняла кліп своїй подрузі – співачці Лері Товстолєс. Уперше в житті я була продюсеркою. У грудні ми разом ходили по радіостанціях, запускали її нову пісню. Випустили кліп на М1.

Читайте також: Наталка Денисенко відверто розповіла про розлуку з чоловіком, який служить у ЗСУ

Одним з найтепліших свят зими для українців є Новий рік. Акторка зустрічала 2023-й у родинному колі.

На Новий рік я була в Туреччині з сином. Ми святкували вдома: замовили суші, які він любить, ще приготували салатики, м’ясо, – пригадує Ольга. – У нашому дворі стоїть туя з прапором України. Тож на свято ми її прикрасили, як новорічну ялинку. І під нею ховали подарунки.

Олю приємно здивував 9-річний син.

Олексій купив мені каланхое. Він знає, що я люблю квіти. Ще вручив крем, який обирав разом із татом. Ці подарунки були ідеями сина, і від цього ще приємніше, – додає акторка.

Нагадаємо, 


Хмара тегів


Матеріали на тему