Григорій Решетнік розповів, як його діти реагують на повітряні тривоги

Ведучий Григорій Решетнік / Пресслужба Нового каналу

За лаштунками проєкту «єПитання» зірковий багатодітний батько Григорій Решетнік розповів про навчання синів.

Читайте також: Злата Огнєвіч розповіла, як реагує на новини і жарти про росіян

Повномасштабна війна докорінно змінила життя українців, діти та молодь не виключення. Частина з них навчаються онлайн, частина ходить до школи, де освітній процес часто переривають сирени повітряної тривоги. За лаштунками шоу «єПитання», яке з 13 березня покаже Новий канал, телеведучий Григорій Решетнік поділився, які зараз справи з навчанням в його дітей. 

Нагадаємо, що разом із дружиною Христиною вони виховують трьох синів, двоє з яких – школярі.

Хлопці ходять до школи. Ми дуже раді, що вона працює! Адже, наприклад, наш старший син Іван через коронавірусний карантин багато часу займався дистанційно. А ми за те, щоб освіта була в офлайні, – ділиться думками Григорій. – Щасливі, що наші діти ходять і до школи, і на гуртки. Середній син Діма активно займається футболом і шахами. Старший син Іван – малюванням та інформатикою. Я вважаю, що це дуже правильно, адже діти мають бути максимально зайняті, аби менше думати про війну.

Григорій Решетнік з дружиною та дітьми

Пресслужба Нового каналу

Телеведучий розповідає, що до повітряних тривог його сини ставляться вже більш-менш спокійно. 

При дітях ми з дружиною намагаємося зберігати спокій і ховатися в укриття, коли чуємо сирену. Всіх закликаємо дотримуватися заходів безпеки! – каже Решетнік. – У школі в синів також є бомбосховища, де вони добре та ефективно проводять час, коли оголошують повітряну тривогу.

Читайте також: Олена-Крістіна Лебідь розкрила актуальну аферу, яка пов’язана з позиками

Зірковий багатодітний татусь запевняє, що моральний стан дітей зараз безпосередньо залежить від настрою та налаштування батьків. Тож дав пораду всім, у кого в родині є школярі.

Хоча вторгнення й триває вже з 2014 року, ми в столиці до 2022-го жили під мирним небом. На жаль, не кожен відчував війну. І мені зараз дуже сумно це констатувати. Після того, як все розпочалося, навантаження на наших дітей дуже зросло. Тож я вважаю, що ми, дорослі, маємо перебирати його на себе, аби малим було трішки легше, – говорить Григорій Решетнік. – Найголовніше – приділяти час дітям та не втрачати момент навчання. Адже вони будуть жити у процвітаючій країні, яка задаватиме темп і тренди в світі. Тож у майбутньому представники нашої молоді мають бути освіченими лідерами думок та щасливими особистостями.

Діти Григорія Решетніка

Пресслужба Нового каналу

Нагадаємо, 


Хмара тегів


Матеріали на тему