Зірка серіалу «Молода» Оля Жуковцова розповіла про найкращі події зими

Туренко Андрій

Туренко Андрій

Редактор вихідного дня

Усі статті автора...

Зірка серіалу «Молода» Оля Жуковцова розповіла про найкращі події зими
Акторка Оля Жуковцова
Пресслужба Нового каналу

Виконавиця головної ролі в серіалі «Молода», який Новий канал покаже в березні, Оля Жуковцова пригадала світлі моменти цих непростих місяців.

Читайте такожАртем Пивоваров виступив на мітингу на підтримку України в Парижі
Найскладніша зима в історії незалежної України позаду. Ми часто були без світла, води та зв’язку. Однак шукали позитив у всьому. А ще донатили й волонтерили, аби хоч трохи полегшити життя нашим захисникам. За лаштунками шоу «єПитання» акторка Оля Жуковцова поділилася відвертими спогадами про топові події, які сталися з нею взимку.

Постійне щастя, яке підтримує мене, – це робота. Зараз відновився проєкт, який стояв на паузі через війну. Це стало однією з найкращих подій, – каже Оля. – Ще я зняла кліп своїй подрузі – співачці Лері Товстолєс. Уперше в житті я була продюсеркою. У грудні ми разом ходили по радіостанціях, запускали її нову пісню. Випустили кліп на М1.

Читайте такожНаталка Денисенко відверто розповіла про розлуку з чоловіком, який служить у ЗСУ
Одним з найтепліших свят зими для українців є Новий рік. Акторка зустрічала 2023-й у родинному колі.

На Новий рік я була в Туреччині з сином. Ми святкували вдома: замовили суші, які він любить, ще приготували салатики, м’ясо, – пригадує Ольга. – У нашому дворі стоїть туя з прапором України. Тож на свято ми її прикрасили, як новорічну ялинку. І під нею ховали подарунки.

Олю приємно здивував 9-річний син.

Олексій купив мені каланхое. Він знає, що я люблю квіти. Ще вручив крем, який обирав разом із татом. Ці подарунки були ідеями сина, і від цього ще приємніше, – додає акторка.

Нагадаємо, 


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK