«Екси-3»: переможці реаліті розповіли про подвійне свято

Альона та Геворг / Пресслужба Нового каналу

Альона та Геворг з третього сезону реаліті «Екси» тепер не просто майбутні батьки, а й наречені.

Читайте також: Віктор Андрієнко розповів, чому вирішив працювати для дитячої аудиторії

У червні цього року переможці третього сезону реаліті «Екси» на Новому каналі Альона Чарінцева та Геворг Берчан оголосили, що чекають на поповнення. Два місяці вони приховували стать дитини і ось нарешті розкрили секрет!

У нас буде син! – ділиться Альона в ексклюзивному коментарі для Нового каналу. – Ще до вагітності я уявляла себе мамою сина. Чомусь завжди думала, що першою дитиною у мене буде хлопчик. Коли завагітніла, то теж одразу це відчула. Хоча Геворг, навпаки, був упевнений, що чекаємо на дівчинку. Я таких думок навіть не припускала. Тож коли на вечірці гендер-паті ми побачили синій колір з балонів, то для мене це не було якимось здивуванням, чесно кажучи (усміхається).

Альона та Геворг

Пресслужба Нового каналу

Читайте також: Олена-Крістіна Лебідь назвала «гачки» актуальної інтернет-схеми: «Схуднення на шару»

На цьому яскраві новини від пари закоханих не закінчилися! Просто під час гендер-паті Геворг освідчився Альоні. Дівчина, звісно, погодилася.

Якщо стать дитини не була здивуванням, то вчинок Геворга мене точно вразив! Я зовсім не чекала, що він освідчиться саме в той момент, – зізнається дівчина. – Колись давно казала йому, що хочу, аби це було несподівано. Виявляється, він дуже багато разів планував освідчитись. На Новий рік, мій день народження... Але, за його словами, всі рази я це якось псувала (сміється). То випадково побачила відео і сказала, що не хочу пропозицію на святкуванні Нового року, хоча він готувався. То не захотіла відзначати день народження, і освідчення не відбулося. Тож тепер він вирішив, що ідеальним моментом буде гендер-паті. Адже поряд усі близькі нам люди – родичі та друзі. Вони знімали все на пам’ять, одразу вітали нас. Одним словом, вважаю, ідеальнішого моменту не придумати. Ми заручилися!

Альона та Геворг

Пресслужба Нового каналу

Нагадаємо, 


Хмара тегів


Матеріали на тему