Зірка серіалу «Голова» Марія Стопник розповіла про літературні вподобання

Туренко Андрій

Туренко Андрій

Редактор вихідного дня

Усі статті автора...

Зірка серіалу «Голова» Марія Стопник розповіла про літературні вподобання
Акторка Марія Стопник
Пресслужба Нового каналу

Марія Стопник, яка зіграла у серіалах Нового каналу «Голова» та «Будиночок на щастя», порадила книги, які має прочитати кожен.

Читайте такожВіталіна Біблів розповіла, у яких країнах вони з колегами робили постановки про війну в Україні
Читання – ідеальне заняття для будь-яких станів душі. Книга може бути антистресом, мотиватором, заспокійливим чи підбадьорювачем. Головне, знайти «свій» твір. Ну а ще, звісно, час для читання. Що зробити інколи дуже складно. 

На честь Дня книголюбів, який відзначають 9 серпня, акторка Марія Стопник, яку можна буде побачити у серіалах Нового каналу «Голова» та «Будиночок на щастя», розповіла про свої літературні вподобання.

Акторка Марія Стопник / Пресслужба Нового каналу

Я багато читаю. Але не можу порахувати, скільки часу мого життя це займає. Щойно є вільна хвилинка, то відкриваю будь-яку книгу, яка є у телефоні, – говорить Марія Стопник. – Люблю всі жанри! Наразі найбільше чіпляє поезія. А єдине, до чого я ще поки не дійшла, то це наукова фантастика. Улюблені книги виділити важко. Та одна одразу спадає на думку! Це «Шантарам» Грегорі Девіда Робертса, яку я прочитала декілька разів. З українських авторів люблю Марію Матіос та Василя Стефаника. Після початку повномасштабної війни, звісно, змінився вибір письменників. Я повністю перестала читати літературу ворожої країни. Але чи відмовилась я від творів про війну? Ні. Ось, наприклад, зараз читаю «Тіні в раю» Еріха Марія Ремарка. Ця книга про біженців в Америці. Така ж ситуація із «На західному фронті без змін». Я можу сказати, що краще сприймається розповідь, більше розумієш, про що йдеться. Можливо, комусь складно таке дається і зайвий раз ятрить душу. А мені навпаки! Читаючи щось на цю тему, відчуваю, що можу викинути свою напругу з голови. Мені допомагає.

Нагадаємо, 


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK