Перевтілили так, що не впізнати: кого зіграє Даша Петрожицька в серіалі «Будиночок на щастя»

Акторка Даша Петрожицька / Пресслужба Нового каналу

За лаштунками зйомок відома українська акторка Даша Петрожицька поділилась враженнями про свою героїню.

Читайте також: «Усі слова вилетіли з голови!»: акторка серіалу «Голова» Іра Гришак – про курйоз на кастингу

Знімальний процес п’ятого сезону популярного серіалу «Будиночок на щастя» – у самому розпалі! Ми продовжуємо знайомити вас із новими персонажами. Днями зйомки розпочалися для Дарії Петрожицької. 

В одному з найулюбленіших серіалів глядачів Нового каналу акторка з’явиться у досить незвичному для себе образі. Її перевтілили так, що дехто, можливо, і не впізнає.

Моя героїня – це нова Маша, з якою в головного героя буде романтична історія. З любовним трикутником! Зазначу, жодного стосунку до попередньої Маші вона не має. Не знаю, чому вирішили назвати її саме так. Напевно, аби це тригерило героя Кості Войтенка Макса, – пояснює Даша Петрожицька. – Чи схожа я характером зі своєю героїнею? Поки що не можу сказати, бо лише почала зніматись і до кінця не відчула. Але точно зрозуміла, що моя Маша буде дуже цікавою для глядача! У сценарії прописані прикольні штучки про неї, а ми ще трохи «прикрашаємо» їх на майданчику. Точно скажу лише, що візуально вона на мене не схожа! Можете самі зрозуміти по фото (усміхається).

Даша Петрожицька та Костя Войтенко

Пресслужба Нового каналу

Читайте також: MamaRika, Jerry Heil, Tayanna і Skylerr поділилися своїми секретами краси

У Даші Петрожицької поки що був лише один знімальний день у серіалі. Але вона встигла відчути й полюбити дружню атмосферу на знімальному майданчику.

Група серіалу дуже класна! Я була знайома з усіма раніше, тож буквально з першої сцени «Будиночка на щастя» все пішло круто. Мені легко з ними працювати, – ділиться думками акторка. – До речі, зізнаюся чесно, що повністю серіал не дивилася. Бачила лише дуже багато уривків. Але планую переглянути зараз, коли матиму невеличку паузу. Думаю, мені буде корисно знати, що було «до». А ще цікавий факт! Колись, багато років тому, я пробувалася на роль попередньої Маші. Пам'ятаю, записувала вдома самопроби. Але, як ми розуміємо, далі це не пішло. А от у п'ятому сезоні ви мене таки побачите в цьому серіалі.

Акторка Даша Петрожицька

Пресслужба Нового каналу

Нагадаємо, 


Хмара тегів


Матеріали на тему