Римма Зюбіна розповіла, як війна вплинула на її здоров’я

Актриса Римма Зюбіна / Пресслужба Нового каналу

Зірка серіалу «Зв’язок» Римма Зюбіна зазначила, що не дозволяє собі розкисати, адже для фанатів вона підтримка та натхнення.

Читайте також: Леся Нікітюк показала фото мами та себе в одному й тому ж вбранні, але з різницею у 27 років

Повномасштабне вторгнення торкнулося майже всіх українських родин. Війна позначається на психічному, емоційному та фізичному здоров’ї кожного! Винятком не стають і знаменитості. Відома українська акторка Римма Зюбіна, яка зіграла в скетчкомі Нового каналу «Зв’язок», розповіла про вплив війни на її психічний стан.

Мені ставили депресію ще в червні минулого року. Тоді я відповіла: «Та ну, яка депресія? Це ж коли людина лежить». І лікар сказав мені: «Щоб не лежати, потрібно виконувати ось це і ось це», – пригадала Римма Зюбіна. – Війна вплинула на мій психічний стан, на запам’ятовування текстів, на те, як я взагалі існую на сцені.

Актриса Римма Зюбіна

Пресслужба Нового каналу

Читайте також: Леся Нікітюк розповіла про реакцію Сергія Притули на новий сезон «Хто зверху?»

Зірка розповіла, що прихильники часто пишуть їй слова подяки.

Про здоров’я думаю вже в останню чергу. Бо знаю, що для дуже багатьох людей я підтримка, натхнення, допомога, світло. І вони пишуть мені про це! Коли кінокритик Антон Філатов написав: «Ніхто не відправляє таких красивих відео, як ти, Риммочко. Ніхто не пише таких слів», то про яку депресію може йтися? Ти опановуєш себе, і раз – йдеш із рівною спиною, – сказала Римма Зюбіна. – І я розумію, що мене це тримає. Стільки незнайомців підходило на вулиці й дякувало за мої поетичні стрими! Я думала, що їх дивиться людей зо 30. Отак ми зараз і виживаємо: лише завдяки взаємному обміну силою, енергією.

Чекайте прем’єру серіалу «Зв’язок» уже цієї осені на Новому каналі!

Нагадаємо, 


Хмара тегів


Матеріали на тему