Римма Зюбіна розповіла про поїздки сина в найгарячіші точки

Туренко Андрій

Туренко Андрій

Редактор вихідного дня

Усі статті автора...

Римма Зюбіна розповіла про поїздки сина в найгарячіші точки
Акторка Римма Зюбіна
Пресслужба Нового каналу

Акторка серіалу «Зв’язок» Римма Зюбіна розповіла про 24-річного сина Даниїла.

Читайте такожЛілія Ребрик завітала на шкільну лінійку і привітала дітей із Днем знань
Після початку повномасштабної війни 24-річний син Римми Зюбіної почав їздити з міжнародними військовими журналістами на фронт в якості перекладача. 

Зірка скетчкому Нового каналу «Зв’язок» зазначила: її Даниїл нічого не розповідає про ці поїздки. 

Але я пам'ятаю очі моєї дитини, коли той приїхав з Бучі. Тоді я зрозуміла, що він вперше побачив, як тіла лежать на вулиці, вперше побачив смерть отакою, – сказала Римма Зюбіна. – От раніше, до великої війни, я телефонувала й завжди замість «Сину, ти поїв?» питала «Сину, ти щасливий?» Тепер питання змінилося на «Ти вигрібаєш, сину?» Він відповідає: «Ну, не дуже». Тоді кажу йому: «Я теж ні. Але знаєш, якщо ми з тобою можемо про це говорити, то в нас ще є сили. А це означає, що ми навіть дуже вигрібаємо».

Римма Зюбіна з сином / Пресслужба Нового каналу

Син акторки багато разів їздив у Бахмут.

І організація цих поїздок доходила до такого абсурду! От вони їхали, домовлялися з кимось з хлопців, бо їм треба саме на передову, щоб зробити репортаж. Чекали-чекали, їм щоразу обіцяли «завтра», а потім відмовляли. І вони поверталися в Київ, а потім знову їхали й пробували, – розповіла Римма Зюбіна. – Кілька разів було, що всі перемовини зривалися, і тоді я писала всім знайомим хлопцям, які там: «Привіт, слухай, я знаю, де ти. Візьми, будь ласка, мою дитину. Мені дуже треба, щоб він потрапив на передок». Потім вони мені відповідали: «Зюбіна, от ти нормальна? Тобто тут мами дзвонять нам і просять, щоб їхніх дітей не брали. А ти домовляєшся, щоб твою дитину швидше пустили на передок». Я казала: «Розумієте, в мене інша логіка. Він швидше зробить матеріал і швидше приїде».

Читайте також«Це був початок моєї театральної кар’єри»: Богдан Шелудяк, Олександр Сугак та інші пригадали шкільні роки
Даниїл розповідав мамі про Бахмут, який відвідував ще до початку інтенсивних боїв за місто. 

Коли він вперше побував там, то писав мені: «Мам, це таке красиве містечко, таке затишне. Тут гарні мурали на стінах». І пам’ятаю, як казав: «Будь ласка, мам, не питай мене, чи бахкає. Тут бахкає постійно. Все. На цьому ми закінчили». І ще просив: «Не пиши мені «Як ти?», бо в мене сьогодні все так, як і позавчора було. Я не маю такого насиченого життя, як у тебе», – усміхається акторка. – У сина відбулася величезна переоцінка цінностей – про професію, майбутнє.

Римма Зюбіна з сином / Пресслужба Нового каналу

Нагадаємо, 


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK