Михайло Кукуюк поділився спостереженнями після спілкування із захисниками

Туренко Андрій

Туренко Андрій

Редактор вихідного дня

Усі статті автора...

Михайло Кукуюк поділився спостереженнями після спілкування із захисниками
Актор Михайло Кукуюк
Пресслужба Нового каналу

Актор серіалу «Голова» Михайло Кукуюк розповів про виступи для військових.

Читайте такожПеревтілили так, що не впізнати: кого зіграє Даша Петрожицька в серіалі «Будиночок на щастя»
Мистецтво лікує! Тож українські артисти продовжують працювати і творити задля психічного здоров’я наших людей. Відомий український актор, який зіграв одну з ролей у ситкомі «Голова» на Новому каналі, Михайло Кукуюк розповів, яку місію вони з колегами регулярно виконують.

Коли ми граємо комедію в нашому театрі, то думка лише одна: треба вивести людей з анабіозу. Важливо, щоб глядач просто посміявся! Нам щиро хочеться, щоб люди відволіклись, – говорить актор. – Важливо також, щоб гумор не будувався на воєнній тематиці. Людей на час перебування в театрі треба вивести з тієї теми. Хоч як би це звучало, але треба, щоб вони бодай на трішки просто забулися. Знаєте, це щось з області психотерапії… Я порівнював з тим, як чоловік жінці під час переймів говорить дивні речі, аби лише відволікти її від болю. Тож і ми з колегами вирішили у будь-який спосіб виводити людей з шоку, в якому ми живемо. Надзавдання кожного митця зараз – допомогти українцям зберегти хоча б трішки нервових клітин.

Актор Михайло Кукуюк / Пресслужба Нового каналу

Читайте такожІра Гатун – нова учасниця «Improv Live Show»!
Михайло Кукуюк неодноразово виступав для українських бійців.

Поділюся спостереженням із власного досвіду. Я думаю, це знайомо чоловікам, які допомагають у тилу. Коли зустрічаєшся з військовим, з’являється відчуття провини. Але, скажу вам чесно, жоден захисник жодного разу не сказав мені: «А чому це ти не на фронті, дядько?» Ми граємо їм вистави у шпиталях, і їм це допомагає. Вони вдячні! Найстрашніше в цьому те, що більшість, кого бачу, це молодь. На Україну йде бидло, а відбивається наш цвіт нації…

Нагадаємо, 


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK