Вікторія Маремуха розповіла, що з дитинства мріяла про роботу в кіно

Українська блогерка Вікторія Маремуха / Пресслужба Нового каналу

Зірка проєктів Нового каналу Вікторія Маремуха розповіла, що з дитинства мріяла про роботу в кіно.

Читайте також: GROSU присвятила пісню тим, хто підставить плече у складний час

Зараз усі знають Вікторію Маремуху як відому українську блогерку, півфіналістку реаліті «Супермодель по-українськи» та героїню «Київ вдень та вночі» (Новий канал). За життям зірки стежать понад 550 тисяч підписників в Instagram, а ще її постійно кличуть на фотосесії, інтервʼю та різноманітні шоу. Однак заради успіху їй довелося пройти крізь вогонь, воду і випробування в модельному реаліті! 

Саме близький друг Віки розгледів у ній харизму й мотивував взяти участь у «Супермоделі по-українськи». 

Женя Таллер – це моя хрещена фея, як у казці. Він підштовхнув мене до участі в модельному проєкті. І саме від нього я отримала чарівний пендель (усміхається). Протягом життя Женя був і залишається моєю опорою та підтримкою, – розповідає Віка Маремуха. – Але далі досягала успіху сама. Якби я нічого не робила, то нічого й не було б. На кастингу «Супермоделі по-українськи», куди й привів Женя, мене помітили не через нього, а через мою харизму. І глядачі полюбили мене за те, яка є. Адже я була справжньою в реаліті. Прикидатися кимось три місяці просто неможливо.

Українська блогерка Вікторія Маремуха

Пресслужба Нового каналу

Читайте також: Аня Трінчер поділилась секретом схуднення

Після участі в проєкті Нового каналу Віка пробувала себе і в іншому: проходила кастинг на ведучу ранкового шоу, вела свій YouTube і думала стати інтервʼюєркою. 

Та згодом зрозуміла, що єдине, від чого я кайфую, готова працювати 24 на 7 і навіть за три копійки – це акторство. В дитинстві постійно грала у виставах, перевдягалася вдома, придумувала собі якісь образи. І хоч не мала акторської освіти, життя постійно підкидало мені зйомки в серіалах, фільмах. Ось навесні на Новому каналі вийде українське кіно «Смак свободи», в якому я зіграла. Актори з досвідом казали, що я просто вау! Багато хто пропонував розвиватися далі, – пригадує блогерка. – Мені завжди здавалося, що я погано граю чи взагалі не вмію, що мені не вистачає техніки. Тож психонула й вступила до української кіношколи. Нещодавно склала вступні іспити і в 35 років стала студенткою (усміхається).

Українська блогерка Вікторія Маремуха

Пресслужба Нового каналу

Зірка розповіла, що дуже довго відмовляла себе від ідеї отримати акторську освіту.

Бо була впевнена, що вже стара для навчання. Думала, що акторів потрібно ліпити з юного віку, бо так легше їх «ламати». Однак після початку великої війни усвідомила, що нічого не пізно, – ділиться Віка. – А ще зрозуміла, що мій приклад може стати мотивацією для багатьох. Моя подруга Даша Майстренко, з якою ми дружимо з третього сезону «Супермоделі по-українськи», була приємно вражена. Коли повідомила їй, що вступила на акторський курс, вона відповіла: «Знаєш, я так хотіла вчитись на акторку. І думала, що вже пізно починати. А зараз дивлюся на твій приклад і питаю себе: «Що мені заважає вступити?» Пообіцяла, що як повернеться додому після модельного контракту, теж піде на акторське (усміхається).

Нагадаємо, 


Хмара тегів


Матеріали на тему