Учасниця реаліті Супермодель по-українськи Вікторія Маремуха розповіла, як чоловік реагує на її флірт з іншими хлопцями

Туренко Андрій

Туренко Андрій

Редактор вихідного дня

Усі статті автора...

Учасниця реаліті Супермодель по-українськи Вікторія Маремуха розповіла, як чоловік реагує на її флірт з іншими хлопцями
Учасниця реаліті Супермодель по-українськи Вікторія Маремуха
Пресслужба Нового каналу

Учасниця проєктів Нового каналу «Супермодель по-українськи» та «Київ вдень та вночі» Вікторія Маремуха розповіла про вільні стосунки.

Читайте такожГригорій Решетнік здивував синів підземкою
Блогерка, модель та учасниця улюблених проєктів Нового каналу «Київ вдень та вночі» та «Супермодель по-українськи» Вікторія Маремуха перебуває в шлюбі з французьким бізнесменом Луї. 

Більше року тому в подружжя народився син Люк, якого вони пестливо називають Лукуся. Пара практикує формат вільних стосунків і не приховує цього. Більше того, Віка відкрито і в деталях про це розповідає.

Прийняти такий вид стосунків – складне рішення, – каже Віка в інтерв’ю Маші Єфросиніній. – Потрібно справді довіряти людині й любити її. Скільки себе знаю, я не уявляла стосунків з одним чоловіком. У мене дуже багато любові всередині. Зараз найбільша любов – це мій син, потім – мій чоловік. Але я можу любити й інших. Я влюблива! (усміхається). У нас із чоловіком класний секс. Але мені подобається стан, коли тільки починаєш зустрічатися з кимось, і є ця пристрасть, адреналін.

Учасниця реаліті Супермодель по-українськи Вікторія Маремуха з чоловіком та сином / Пресслужба Нового каналу

Читайте такожДмитро Каднай поділився власними лайфхаками, як стати на цвяхи
Маремуха відверто розповіла також про перший досвід стосунків «на стороні» вже під час шлюбу. 

Ми з Луї були на святкуванні дня народження друга. Його прийшов привітати ще один друг. Такий красивий, високий. Я одразу: «Ммм, цікавий який». Луї це бачив і усміхався. Він ревнивий, але в нього дуже низький рівень ревнощів, – каже Вікторія. – Пам’ятаю, я не надто сильно фліртувала. Ми з тим хлопцем перекинулися жартами, посміялися. Потім з Луї приїхали додому, і він з усмішкою сказав: «Я так зрозумів, що він тобі сподобався». Згодом цей хлопець написав мені в Instagram, і ми почали переписуватись, а потім і «перекидатися» «кружечками».

Учасниця реаліті Супермодель по-українськи Вікторія Маремуха з чоловіком / Пресслужба Нового каналу

Дівчина розповідає, що вона завжди запитує, з ким спілкується Луї.

Я жінка, мені це цікаво! Завжди кажу: «Покажи фотку», – говорить Віка Маремуха. – Зрозуміла, що людина – не моя річ. Навіть якщо це чоловік. Каблучка не означає, що він має сидіти біля мене, як і я біля нього, няньчитися й не радіти цьому життю так, як хочеться.

Нагадаємо, 


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK