Віталіна Біблів розповіла про початок своєї кар’єри

Акторка Віталіна Біблів / Пресслужба Нового каналу

Зірка комедійного серіалу «Будиночок на щастя» Віталіна Біблів розповіла про перші ролі.

Читайте також: Валентин Міхієнко дав пораду, як побороти страх виступу на публіці

Вже чотири сезони поспіль серіал «Будиночок на щастя» (Новий канал) очолює рейтинги телеканалів. Навіть у повторі його дивляться мільйони людей. Крилаті фразочки Васі (роль виконує Назар Задніпровський. – Прим. ред.) та Любані (роль виконує Віталіна Біблів. – Прим. ред.) цитують у повсякденному житті. Із зірками фільму мріють познайомитися та поспілкуватись. Але така слава не одразу прийшла до акторів. 

Ось, наприклад, Віталіна Біблів пригадує, як тривалий час грала другорядні ролі. А ще ділиться, яка зустріч стала вагомою у її кінокар’єрі.

Я дев’ять років ходила на проби й знімалася не у головних ролях, а в епізодах: продавчиня хліба, медсестра, жінка 1, жінка 2. Це були мої ролі, – розповідає акторка. – Якось на пробах познайомилася з Наталею, яка стала моєю агенткою. Тоді вона проводила ці проби, а після них зателефонувала мені й запропонувала працювати разом. У мене ніколи не було агента, але і сама я не справлялася, бо робота неслася. Пам’ятаю, як працюю на одному знімальному майданчику, і в той самий час телефонують з іншого й питають, чи можу приїхати. А ще договори вичитати, за гонорари домовитись. Як згадаю ті часи… Тому погодилася працювати з агентом, і зараз мені з нею дуже добре. Ми завжди в діалозі й завжди радимося.

Акторка Віталіна Біблів

Пресслужба Нового каналу

Читайте також: Богдан Шелудяк розповів про сюрпризи від шанувальниць

Зараз Віталіна знімається в українських кіно та серіалах у головних ролях. Також служить у театрі «Золоті ворота». Водночас Біблів не приховує, що попри розквіт її кар’єри має кілька мрій щодо кінематографу, які ще не реалізувалися.

Я хочу знятись у європейському кіно в головній ролі. Також в українській дитячій казці. А ще – виконати головну роль секретної агентки під прикриттям рокової красуні, – ділиться акторка.

Акторка Віталіна Біблів

Пресслужба Нового каналу

Нагадаємо, 


Хмара тегів


Матеріали на тему