Богдан Шелудяк розповів про сюрпризи від шанувальниць

Туренко Андрій

Туренко Андрій

Редактор вихідного дня

Усі статті автора...

Богдан Шелудяк розповів про сюрпризи від шанувальниць
Ведучий Богдан Шелудяк
Пресслужба Нового каналу

Блогер та ведучий ігрового проєкту «Хто зверху?» Богдан Шелудяк розповів про найпам’ятніші подарунки від підписників.

Після зйомок у серіаліті «Київ вдень та вночі» у Богдана Шелудяка з’явилася величезна кількість шанувальниць. Хлопець почав активно розвивати свою сторінку в Instagram (наразі там 1,3 млн підписників. – Прим. ред.) та став ведучим шоу «Хто зверху?» на Новому каналі. 

Читайте такожЛеся Нікітюк розповіла, як їй вдається підтримувати ідеальну фізичну форму
Звісно, аудиторія неабияк розширилася. Прихильниці мріють про зустріч та знайомство з хлопцем. Для цього не лише пишуть йому в соцмережах, а й роблять презенти. Хоча… Подарунки не завжди лише від зачарованих Бодею дівчат.

Переважно мені дарують різні артоб'єкти. Наприклад, намальовані власноруч портрети. З найбільш пам'ятного: якось підписник подарував мені велику красиву картину. І це було не проявом фанатства. Просто художник, друг моєї знайомої, захотів написати мені таке полотно. До сьогодні ця картина завжди перед очима, бо стоїть у мене вдома. Всі завжди звертають увагу та запитують, де я її взяв, – розповідає Шелудяк. – З недавніх сюрпризів – квіти від підписниці. Я ніколи не бачив цю дівчину. Вона просто замовила мені букет, а кур'єрська служба його доставила, коли я виписувався з лікарні. Згодом вона надіслала поштою ще один презент. Це були вітаміни, аби я швидше відновлювався. Було неочікувано та приємно.

Ведучий Богдан Шелудяк / Пресслужба Нового каналу

Читайте такожВіталіна Біблів розповіла, за які зйомки ніколи не бере грошей
Та деякі вчинки від шанувальників насторожують Богдана.

Інколи досить звичайні, здавалося б, та добрі жести мене лякають. Наприклад, коли люди залишають мені щось у конс'єржки в під'їзді, – ділиться хлопець. – Не раз отримував коробочки з цукерками, запискою та фотографією людини, яка це дарує. Хоч і побажання написані хороші, та мене завжди насторожує факт, що людина знає, де я живу.

Ведучий Богдан Шелудяк / Пресслужба Нового каналу

Нагадаємо, 


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK