Даша Петрожицька здивувала зізнанням

Туренко Андрій

Туренко Андрій

Редактор вихідного дня

Усі статті автора...

Даша Петрожицька здивувала зізнанням
Акторка Даша Петрожицька
Пресслужба Нового каналу

Відома українська акторка Даша Петрожицька розповіла, що їй допомагає пустити сльозу в кадрі.

Читайте такожОлександр Педан розповів, чи підтримує звʼязок із колегою Сергієм Притулою
Глядачі звикли бачити Дашу Петрожицьку на екрані та на сцені театру усміхненою та активною. Їй завжди вдається дарувати людям позитив і надихати дівчат чудовим зовнішнім виглядом. Та інколи в кадрі потрібно пустити сльозу. 

Українська акторка, яка зіграла одну з ролей у п’ятому сезоні «Будиночка на щастя», який вже навесні покаже Новий канал, розповіла, як їй це вдається.

Колись дуже-дуже давно мені сказали фразу: «Не вірте сльозам актриси». Це стереотип, який розлючує. Я не знаю, як в інших, бо говорю лише про себе. Але бісить, коли кажуть: «Ну, ти ж, напевно, граєш». Я ловила такі коментарі від людей після певного випадку. Коли повернулася в Україну (після перебування за кордоном через повномасштабне вторгнення. – Прим. ред.), записала Льоші (наречений Даші. – Прим. ред.) кружечок в Telegram, де заплакала. А потім опублікувала його в Insta-сторіз. Це відео тоді розлетілося скрізь. Навіть по телебаченню показували. Люди написали: «Актриса. Зіграла». Я не вмію технічно плакати. Чесно, – розповідає Даша. – Зараз плачу на знімальному майданчику, бо повністю проживаю історію. Пам’ятаю, коли треба було заплакати під час навчання в університеті, а в 17 років ти ще не розумієш, як це зробити, то згадувала тата. В певний момент це перестало працювати, адже я виплакала все. Відтоді намагаюся просто максимально включатись у свою героїню. Класно, якщо є сценарне підкріплення емоції. Та коли сварюсь у реальному житті, плачу щиро.

Акторка Даша Петрожицька / Пресслужба Нового каналу

Читайте такожВіталіна Біблів розповіла про плани на початок 2024 року
Чекайте улюблений комедійний серіал «Будиночок на щастя» вже навесні на Новому каналі!

Нагадаємо, 


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK