Віталіна Біблів розповіла про плани на початок 2024 року

Туренко Андрій

Туренко Андрій

Редактор вихідного дня

Усі статті автора...

Віталіна Біблів розповіла про плани на початок 2024 року
Акторка Віталіна Біблів
Пресслужба Нового каналу

Також зірка серіалу «Будиночок на щастя» Віталіна Біблів пригадала свою першу роботу в новорічну ніч.

Читайте такожОлена-Крістіна Лебідь застерегла щодо актуальної шахрайської схеми з смс-повідомленнями
Новорічний настрій ще наповнює повітря, тому продовжуємо ділитись ексклюзивними святковими історіями від знаменитостей. Про знакову новорічну ніч розповіла виконавиця однієї з головних ролей улюбленого комедійного серіалу «Будиночок на щастя» (Новий канал) Віталіна Біблів.

Найбільш незвична зустріч нового року в мене була у 2000-му. Я тоді лише два роки як жила в Києві. Почала працювати на новорічних святах співведучою, – розповідає Віталіна. – Пам'ятаю, ми потрапили в якийсь дивний заклад у підвальному приміщенні, навколо – незрозумілі люди. Здавалося б, свято, але було дуже некомфортно. Після цього неприємного досвіду багато хто з колег сказав, що ніколи більше не працюватиме в цій сфері. А мені стало так цікаво, що врешті близько 20 наступних новорічних ночей провела на роботі. По-справжньому зустрічати Новий рік у колі рідних я почала лише нещодавно. Такий кайф – ділити це свято з близькими людьми! Нікуди не поспішаєш, не стежиш за таймінгом, не стоїш як сирітка десь у кутку, коли після півночі всі компанії обіймаються та співають. В мене завжди були дивні відчуття, бо в ті перші п’ять хвилин року ти водночас найщасливіша і найнещасніша. В усіх Happy New Year, а ти навіть подзвонити нікому не можеш, бо ведуча. Та водночас я кайфувала від того, що запалювала душі й серця інших!

Акторка Віталіна Біблів / Пресслужба Нового каналу

Читайте такожЄвген Лісничий поділився своїм ТОП-5 святкових фільмів і мультфільмів
Працюючи на новорічних корпоративах наприкінці грудня, Віталіна Біблів майже не знаходила часу на відпочинок. Втома давалася взнаки, тож плани на початок наступного року завжди були однакові.

У перші дні січня я зазвичай просто спала. Напередодні завжди був такий робочий марафон, що мала єдине бажання – поспати. Пам’ятаю, якось приїхала додому 1 січня о 10 годині ранку, заснула та прокинулася 3 січня. Навіть у туалет не вставала, вибачте на слові. Отак заморилася, – ділиться акторка.

Акторка Віталіна Біблів / Пресслужба Нового каналу

Цьогоріч зірка «Будиночка на щастя» мала виставу 30 грудня, а потім пішла на заслужені святкові вихідні з близькими їй людьми. 2 січня відсвяткувала день народження подруги, а 4 січня вже повертається у театр.

За вільний час, який залишається, маю об'їздити всіх рідних і розвезти подарунки похресникам. Я завжди всім обов'язково готую презенти, – розповідає Віталіна Біблів. – А ще в мене є улюблена традиція – ходити в кіно в новорічні свята. Обожнюю дивитися мультфільми, щоб на сеансі було безліч дітей, які регочуть. На час перегляду ти наче сама стаєш маленькою дівчинкою, яка вірить у дива й хоче, щоб це ніколи-ніколи не закінчувалось.

Нагадаємо, 


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK