Сергій Притула зробив неймовірний сюрприз для Лесі Нікітюк

Ведуча Леся Нікітюк / Пресслужба Нового каналу

Колишні співведучі шоу «Хто зверху?» та добрі друзі по життю Сергій Притула та Леся Нікітюк зустрілися на зйомках проєкту «єПитання».

Читайте також: Зірка серіалу «Звʼязок» Катерина Файн розповіла про омріяну професію

Оце так сюрприз! У розпал знімального процесу другого сезону інтелектуально-розважального проєкту для всієї сімʼї «єПитання» (Новий канал) до студії завітав Сергій Притула. Він просто проїжджав повз та вирішив підтримати і здивувати всіх новоканальських друзів та колег. І це йому вдалося!

Особливу увагу, звісно, Сергій Притула приділив неперевершеній ведучій шоу «єПитання». У паузі між раундами він зайшов у знімальний павільйон замість редакторки, аби передати Лесі Нікітюк картки з правилами. А ще подарувати букет рожевих тюльпанів. 

Я була шокована! Думаю, це видно на відео, – з усмішкою ділиться з Новим каналом Леся Нікітюк. – Мені дуже важливі підтримка та думка Сергія Притули. Тому такий сюрприз вразив до глибини душі. Він заїхав до нас у студію буквально на 10 хвилин, але підняв настрій усій знімальній команді.

Сергій Притула та Леся Нікітюк

Пресслужба Нового каналу

Читайте також: «єПитання»: Новий канал знімає другий сезон розважального шоу

Нагадаємо, що протягом пʼяти сезонів Леся Нікітюк і Сергій Притула були ведучими ігрового шоу «Хто зверху?» З початку повномасштабного вторгнення Сергій оголосив про завершення ТБ-карʼєри, і тепер є волонтером та засновником Благодійного фонду Сергія Притули. Новим співведучим Лесі у проєкті «Хто зверху?» став Богдан Шелудяк.

Сергій Притула та Леся Нікітюк

Пресслужба Нового каналу

Нагадаємо, 


Хмара тегів


Матеріали на тему