Солістка гурту KAZKA Олександра Заріцька розповіла про весілля мрії

Солістка гурту KAZKA Олександра Заріцька / Пресслужба Нового каналу

За лаштунками зйомок проєкту «Хто знає?» зірка української сцени Олександра Заріцька розповіла, про яке вбрання нареченої мріє.

Читайте також: Леся Нікітюк розповіла про особливий сюрприз на шоу «Розсміши коміка по-новому»

14 лютого цього року солістка гурту KAZKA Олександра Заріцька опублікувала на своїй сторінці в Instagram архівне відео, на якому коханий робить їй пропозицію. Відомо, що обранцем зірки став музикант Павло Тараненко, а заручилася пара ще навесні 2023 року. 

За лаштунками зйомок квіз-шоу Нового каналу «Хто знає?» Саша поділилася думками щодо весілля.

Перші пів року після заручин ми обговорювали, яким може бути наше весілля. А потім все затихло через дуже напружену ситуацію в Україні. Я перестала сприймати будь-які свята так, як сприймала їх раніше. Тому дійство відклали, – розповідає Заріцька. – Мій коханий хоче спокійне весілля, а я – аби були всі друзі та знайомі. Хочу таке свято, щоб можна було гуляти до п’ятої ранку й наступного дня далі святкувати. Аби всі люди згадували наше свято. Але розумію, що в умовах, у яких ми всі з вами живемо, не можна такого влаштовувати ні з толерантності до військових, ні з погляду фінансів. Ми не можемо собі дозволити витрачати суми, які краще зараз витратити на донати. Для мене це неприпустимо й низько.

Солістка гурту KAZKA Олександра Заріцька

Пресслужба Нового каналу

Читайте також: Костянтин Войтенко розповів про роботу під час повномасштабної війни

Тож планування весілля поки що не відбувається. Є лише мрії. І про вбрання, звісно, теж.

Це точно буде сукня! Я дуже люблю сукні, тому інших варіантів не розглядаю, – ділиться думками Саша Заріцька. – Мені дуже подобається шовк молочного кольору. А ще люблю таку собі «лісову історію». Тому можете уявити (усміхається).

Нагадаємо, 


Хмара тегів


Матеріали на тему