Костянтин Войтенко похизувався своєю новою нерухомістю

Актор Костянтин Войтенко / Пресслужба Нового каналу

Зірка комедійного серіалу «Будиночок на щастя» Костянтин Войтенко запросив зірок у гості в село.

Читайте також: Богдан Шелудяк розповів про найдорожчу та найдешевшу річ у своєму гардеробі

Зйомки шостого сезону улюбленого серіалу «Будиночок на щастя» у самому розпалі, а написаний сценарій став реальністю для одного з акторів. Виконавець головної ролі Костянтин Войтенко став учасником інтелектуально-розважального шоу на Новому каналі та в ефірі зізнався, що має зі своїм героєм Максимом значно більше спільного, ніж думають глядачі. 

За сюжетом серіалу «Будиночок на щастя» мій персонаж Макс переїхав жити в село, яке знаходиться далеко від міста, купив собі там будиночок, – розповів актор Костя Войтенко у студії «єПитання». – І так сталося, що після першого сезону я поїхав до друга за 150 км від Києва й теж придбав собі будинок (усміхається).

Актор Костянтин Войтенко

Пресслужба Нового каналу

Читайте також: Неймовірні дуети: хто став переможцем шоу

І хоча цей будинок не в найкращому стані та потребує ремонту, ведуча «єПитання» Леся Нікітюк та зіркові учасники шоу вже отримали запрошення на новосілля. 

Якось так вийшло, що придбав я його дуже дешево, купив собі таку розвалюху, – жартує Костя. – Але в мене теж є будиночок на щастя, у якому я не знаю, коли буду жити, – просто так вийшло. Колись зроблю ремонт, то приїжджайте в гості.

Нагадаємо, 


Хмара тегів


Матеріали на тему